| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1008 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Ian 28, 2007 1:53 pm |
|
|
buna dragi colegi, ma adresez voua care sunteti mai dolofani, mai robusti..mai bine facuti !
Eu nu am apucat sa ma ingras foarte tare, dar am luat 12 kilograme in 2 ani. Asta imi da de gandit, daca din cauza regimului meu de viata (care nu e foarte activ) o sa mai iau inca pe atata kilograme!
Am incercat sa alerg prin parc, dar dupa o saptamana am renuntat .
Am incercat sa mananc mai putin, dar mi se face foame...apoi devin irascibil si mai si tremur ! Si treaba nasoala e ca mi se face pofta sau foame su dupa ora 10 seara
Din cate am mai citit o solutie ca sa nu-ti ami fie foame este sa bei vreo 4 litri de apa pe zi, dar nu pot s afac asa ceva..plus ca e scumpa apa plata:
Concluzia: nu pot sa manancmai putin , nu pot sa ma umflu cu apa, nu am ambitie sa alerg in fiecare zi in parc !
Aveti sugestii? _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Ian 28, 2007 4:03 pm |
|
|
umpleți frigiderul cu mâncăruri care nu îți plac. așa am fost forțat eu să fac (țineau ai mei post)...și m-am lăsat de mâncat - 3 kile minus în o lună  _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Joi Feb 01, 2007 10:59 pm |
|
|
dupa cum spuneam...nu manac bine, incep sa tremur si deevin foarte irascibil  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Feb 01, 2007 11:56 pm |
|
|
ei, atunci ce să-ți fac...mănâncă! așa fac și eu...  _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Sam Feb 03, 2007 12:25 pm |
|
|
da, dar tu esti tanar si activ, dar eu m-am bosorogit si stau cel putin 8 ore pe zi in fata calculatorului ! Am toate sansele sa ajung "robust" ! _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Joi Noi 22, 2007 9:51 am |
|
|
deci, revin la acest subiect pentru ca am inceput sa iua proportii
Un sfat de la mine..nu ca sa slabiti , ci ca sa nu va ingrasati : evitati saorma si pizza Dar, asta o stiati deja...si eu stiam , dar nu m-a ajutat cu nimic  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 795 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Joi Noi 22, 2007 9:19 pm |
|
|
Sfat de la niledA: a nu se evita mancatu` de shaorma... creaza pofta.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
|