Pagina de start a forumului Prahova Online

FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Planuri pentru sarbatori

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Turism
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Noi 16, 2007 11:23 am  Raspunde cu citat (quote)

Toate ca toate...dar v-ati facut ceva planuri pentru Craciun, revelion..1 decembrie Laughing ?
Pentru revelion eu primisem o invitatie de la un prieten la Cheia, dar nu e sigura chestia datorita faptului ca iubita mea nu stie daca va lucra sau nu in ziua de revelion...deci nu prea putem sa ne facem planuri .
De Craciun probabil o ard acasa...sa mananc pe porcu ' Laughing
De 1 decembrie merg la parada Razz

niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Vin Noi 16, 2007 8:49 pm  Raspunde cu citat (quote)

Anu` asta presimt eu ca de Craciun si de Revelion voi petrece cate un sejur la Cabana Plapiumioara... din moment ce alte oferte n-au sosit la adresa mea... inca..... Oricum eu va recomand cu drag aceasta locatie. Am auzit ca au o aferta foarte.... calduroasa. Laughing

Hai cu un click aci... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy

Posed blog... click!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Joi Noi 22, 2007 9:57 am  Raspunde cu citat (quote)

hai ma...dar e prea frumos la Plapiumoara, dar nu stiu daca o sa ninga acolo...eu asa iti doresc Laughing
Eu tocmai m-am intors dintr-un weekend la Busteni, am stat la Vila Aira (parca face cineva anu trecut publicitate pe forum pentru inchirierea vilei pt revelion) , a fost destul de ok. Gazda de treaba, camera curata, pacat ca vremea a fost de cacat. A plouat si sambata si duminica..abia luni dimineata (cand am si plecat) a inceput sa ninga !
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Joi Noi 22, 2007 9:00 pm  Raspunde cu citat (quote)

Ce-ai mah? Cum sa ninga la cababna Plapiumioara? Pai, cred ca-i singuru loc de pe pamantu` asta unde n-as vrea sa ninga. Very Happy

In fine... vremea cum fu` la munte? De ce fu` de c***t? Ori a plouat?

Hai cu un click aci... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy

Posed blog... click!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Vin Noi 23, 2007 10:42 pm  Raspunde cu citat (quote)

vineri si sambata a plouat asa mocaneste....deranjant, totusi se putea mai rau ..putea sa fie furtuna. Luni dimineata cand a trebuit sa plecam a inceput si sa ninga...de fapt cred ca de duminica noaptea, dar asta nu ne-a ajutat prea mult .
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Turism Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum