Pagina de start a forumului Prahova Online  
 FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Universitatea Petrol Gaze - UPG Ploiesti
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatoare

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Educatie si Invatamant
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Oct 17, 2006 3:39 pm  Raspunde cu citat (quote)

UPG Ploiesti, universitatea reprezentativa a Ploiestiului. Hai sa vorbim aici despre facultatiile cuprinse aici, specializari , profesori, lucrurile bune si lucrurile mai putini bune.

Eu sunt student in anul 4 la IME, specializarea electronica aplicata . Pot spune ca electronica nu este punctul meu forte si evident am destule restante .
Avem unii profesori mai "de treaba" , altii la care treci mai greu sau foarte greu ( am evitat sa folosesc un cuvant care sa-i caracterizeze) . Nu dau nume, pentru ca mi-e frica.
Astept comentarii de la alti colegi de la IME si invit pe alti studenti de la alte facultatisi specialitati sa spuen cum e pe la ei Cool

Ultima modificare efectuata Domnu' Sef la Sam Apr 21, 2007 12:09 am, modificat de 3 ori in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger

lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Noi 07, 2006 4:04 pm  Raspunde cu citat (quote)

Si eu sunt studenta in anul 4 la Facultatea de Stiinte economice,specializarea:Economia comertului,turismului si serviciilor.Suna bine nu?...ce pot sa va spun...decat ca anii de facultate au trecut foarte repede...am avut si cateva restante pe care le-am luat intr-un final..ca sunt fetita desteapta. Very Happy ...si acum ma gandesc cu groaza la examenul de licenta (la care nu mi-am ales nici macar tema Confused )
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
livi
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 22/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Dec 10, 2006 6:58 pm  Raspunde cu citat (quote)

Tot la UPG sunt si eu anul IV Stiinte Economice- Economia comertului, turismului si serviciilor, specializare care suna frumos dar daca vezi materiile, cel putin din anul IV, iti vine sa te lasi ...Dar daca am rezistat 3 ani ... mai rezistam putin zic eu! Confused Bafta in sesiune dragi colegi!!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Anathema
membru
membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006

MesajTrimis: Mie Ian 03, 2007 4:12 pm  Raspunde cu citat (quote)

eu sunt clasa a XI a si nu stiu de ce am o teroare de facultatea asta,chiar nu vreau sa intru aici, bine nu am nimic cu facultatea in sine,dar dorinta mea e sa scap de Ploiesti macar 5 zile din 7.
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006

MesajTrimis: Mie Ian 03, 2007 7:02 pm  Raspunde cu citat (quote)

Anathema a scris:
eu sunt clasa a XI a si nu stiu de ce am o teroare de facultatea asta,chiar nu vreau sa intru aici, bine nu am nimic cu facultatea in sine,dar dorinta mea e sa scap de Ploiesti macar 5 zile din 7.

ce e bucurestiul, ce e ploiestiul?...aceeasi mentalitate total necivilizata...asa se explica si exodul spre brasov, sibiu, timisoara, cluj...
si cum e moartea de amar.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Mie Ian 03, 2007 7:24 pm  Raspunde cu citat (quote)

Să mai zic de Universitatea din Craiova? Rolling Eyes UPG-ul n-o să se ridice nicicând la nivelul acesteia. Și oricum, Ploieștiul e mult mai rău decât Bucureștiul, deși tot spre aceași direcție bat ambele.
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Mie Ian 03, 2007 10:05 pm  Raspunde cu citat (quote)

Niraene, ia mai scuteste-ma dumneata cu Craiova in sus, Craiova in jos, ca doar nu-i raiu pa pamant acolo. Pan` la urma tot in Romania sunt toate universitatile, si tot romani predau pe la toate, si tot romnai amestecati cu straini studiaza in ele.

Hai cu un click aci... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

MesajTrimis: Joi Ian 04, 2007 12:24 am  Raspunde cu citat (quote)

niledA a scris:
Niraene, ia mai scuteste-ma dumneata cu Craiova in sus, Craiova in jos, ca doar nu-i raiu pa pamant acolo. Pan` la urma tot in Romania sunt toate universitatile, si tot romani predau pe la toate, si tot romnai amestecati cu straini studiaza in ele.

dar una e sa inveti cu vietnamezi pervesi in ploiesti, si alta e sa inveti cu niste frati basarabeni in bucuresti, si si mai alta e sa inveti cu niscaiva occidentali in cluij sau sibiu...
asa ca pana una-alta, craiova e cu mult superioara ploiestiului....

"Oltenia, Eterna Terra-Nova

Un cantec are astazi si-n priviri

Hai Universitatea! Hai Craiova!

Tu, Campioana unei mari iubiri!"
Sus
Strutz
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 07/Ian/2007

MesajTrimis: Dum Ian 07, 2007 10:29 pm  Raspunde cu citat (quote)

dar ce parere aveti da universitatile din Iasi? centrul culturi romanesti!
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

MesajTrimis: Dum Ian 07, 2007 10:37 pm  Raspunde cu citat (quote)

nu stiu daca e chiar centrul culturii romanesti...poate fi si clujul...
ei putin promovat iasiul...si e prea aproape de rusi...
Sus
Anathema
membru
membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006

MesajTrimis: Sam Ian 13, 2007 11:54 am  Raspunde cu citat (quote)

Stiu ca in UPG(mai exact la ASE) sunt anumite probleme cu secretarele, si anume ca acestea chiar nu te baga in seama(daca nu te duci cu vreo atentie)nu se straduiesc sa iti ofere vreo informatie(chiar daca e datoria lor) si se comporta urat cu studenti.Mie una nu mi se pare normal, ar trebui luate masuri, tocmai de asta poate ma si feresc de UPG, fiindca nu peste tot e asa.
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Sam Ian 13, 2007 12:04 pm  Raspunde cu citat (quote)

nu numai la ASE este asa ! Si la catedra de electronica unele doamne secretare sunt arogante. Cateodata au si ele dreptate pentru exista un anumit program de relatii cu studentii (intre orele 14si 15, daca nu ma insel), apai studentii (inclusiv eu) le streseaza la orice ora. De fiecare data cand am avut vreo problema a fost rezolvata.
Am avut mari emotii la inceputul anului trei, cand din curiozitate m-am uitat pe listele cu repetenti, am avut surpriza sa ma regasesc printre ei. In urmatoarea secunda eram la secretariat, au fost numarate creditele, au mai fost trecute niste note si pana la urma s-a rezolvat .
Totusi la ASE ar fi mai bine din cate am inteles pentru nu te pune sa faci cerere scrisa pentru orice adeverinta de student sau alte maruntisuri .
andry
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 13/Mai/2007

MesajTrimis: Lun Iun 11, 2007 8:07 pm  Raspunde cu citat (quote)

Lumeeee a inceput sesiunea de 1 saptamana... Crying or Very sad Crying or Very sad Confused Cum va descurcati? Cate examene mai aveti?
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Lun Iun 11, 2007 8:21 pm  Raspunde cu citat (quote)

la mine a inceput cat se prost : o verificare picata, un examen luat si inca un examen care l-am picat chiar astazi din pacate . Pana acum s-au strans vreo 7-8 restante..nici nu mai stiu exact Rolling Eyes
andry
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 13/Mai/2007

MesajTrimis: Mar Iun 12, 2007 1:15 pm  Raspunde cu citat (quote)

Mai am 3 restante Smile

Ultima modificare efectuata de catre andry la Vin Sep 07, 2007 1:36 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Educatie si Invatamant Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatoare
Pagina 1 din 6

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum