|
|
|
| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1008 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Noi 16, 2007 11:44 am |
|
|
intrebare intrebatoare, mai citeste cineva presa sau mai bine zis mai da cineva banii pe ziar cand poate sa-l citeasca fara probleme online ?
Eu unul din cand in cand mai arunc cate un ochi pe site-urile prahovene sa vad ce s-a mai intamplat si de cumparat mai cumpar saptamanal "infractoarea" ...
Nu stiu daca cei mai tineri au auzit de acest ziar , dar era destul de cunoscut cand eram eu mai mic si nu aveam sa citesc la orele de matematica din scoala generala . Era potrivit ...era ieftin si avea numai porcarii de stiri..de ti se facea creierul cret ...era tot ce avea nevoie un elev
Hmm..sunt curios daca mai exista..pe net nu prea gasesc niminc despre el
Oricum..revenind la subiect iata o lista cu cateva dintre ziarele prahovene . Daca stiti voi si altele va rog sa bagati aici !
ziarul Prahova
Monitorul de Prahova
Ziarul Tinta (Campina)
Ziarul Zarva (Campina) _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 795 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Vin Noi 16, 2007 9:03 pm |
|
|
De citit presa, o mai citeam anu` trecut cand invatam dupa-amiaza si aveam timp sa cumpar Gazeta Sportului ca sa am ce dezbate impreuna cu colegii mei de clasa.... si dezbateam frate, nu gluma! Mai ales in orele de RAB(don`t ask what that is!). Si mai citesc un ziar atunci cand merg cu trenu` spre Buzau(prea mare plictiseala sa stau si sa ma uit doar pe fereastra timp de o ora juma`), in vizita la var`miu. _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|