Pagina de start a forumului Prahova Online  
 FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Europarlamentarul Gigi Becali

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Generalitati
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Oct 24, 2006 9:38 pm  Raspunde cu citat (quote)

Gigi Becali si-a anuntat intentia de a candida la alegerile pentru europarlamentari,asta dupa ce cu catva timp in urma a anuntat ca vrea sa omologheze marca “Gici Becali” la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM)... Rolling Eyes
“Intentionez sa candidez la alegerile pentru europarlamentari, doar eu sunt armasarul care trag caruta (PNG-n.r.). Daca voi castiga, trag caruta mai departe la alegerile parlamentare. Tre’ sa conduc Tara Romaneasca”, a declarat duminica, la Galati, intr-o conferinta de presa, Gigi Becali.
Modul de gandire al acestui om nu cred ca-l va intelege cineva vreodat..eu una cel putin,ma declar depasita de situatie Shock
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului

Haralambie
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 19/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Oct 24, 2006 11:01 pm  Raspunde cu citat (quote)

pai avem nevoie de un europarlamentar precum Gigi Becali, el ne poate reprezenta tara cu succes Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Joi Noi 15, 2007 9:20 pm  Raspunde cu citat (quote)

Si uite ca vin alegerile acum si el chiar candideaza pt aceasta functie.... io asa vazui pe afisele alea...

Hai cu un click aci... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Noi 16, 2007 11:04 am  Raspunde cu citat (quote)

eu sincer sa-ti spun cand nu m-am uitat de porcariile alea de afise, din partea mea poate sa iasa oricine..toti sunt hoti...bineinteles in afara de jiji..ca am atunci am be**t-o...scuzata sa-mi fie expresia Laughing
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Vin Noi 16, 2007 8:41 pm  Raspunde cu citat (quote)

Expresia va este scuzata.... si bineinteles, aveti o bere de la mine pe afirmatia dumneavoastra referitoare la "toti sunt hoti" si una in minus pt afirmatia "cu exceptia lu` nea Jiji".... ghici cate beri iti dau! Laughing

Hai cu un click aci... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Generalitati Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum