|
|
|
| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1008 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Noi 16, 2007 11:29 am |
|
|
iata dracii mei ca am ajuns si in anul 5 si trebuie sa predau un anume proiect de licenta...dar mai intai trebuie sa-l aleg. Si aici e o problema pentru ca habar n-am ce sa aleg si domnul profesor nu ne-a pus la dispozitie o lista . Daca printre ploiesteni/prahoveni e careva care se pricepe la asa ceva f bine..adica la electronica si poate sa ma ajuta cu cate ceva (evident contra cost) il rog sa ma contacteze pe privat sau mail .
Discutam detaliile acolo..dar e destul de urgenta treaba ! _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
|
|
 |
gratidan nou venit

Data inscrierii: 27/Dec/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Joi Ian 03, 2008 12:31 pm |
|
|
Buna ,
Eu sunt studenta la CIG si nici eu nu stiu de unde poti lua temele pt licenta, daca afli ceva te rog sa anunti.
La multi ani 2008! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1008 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Ian 03, 2008 12:49 pm |
|
|
pai probabil trebuie sa vorbesti cu unul din profesorii din comisie . si din cate stiu eu trebuia sa vorbesti de mai ianinte, dar niciodata nu e prea tarziu _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|