|
|
|
| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1034 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Noi 16, 2007 11:23 am |
|
|
Toate ca toate...dar v-ati facut ceva planuri pentru Craciun, revelion..1 decembrie ?
Pentru revelion eu primisem o invitatie de la un prieten la Cheia, dar nu e sigura chestia datorita faptului ca iubita mea nu stie daca va lucra sau nu in ziua de revelion...deci nu prea putem sa ne facem planuri .
De Craciun probabil o ard acasa...sa mananc pe porcu '
De 1 decembrie merg la parada  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 828 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Vin Noi 16, 2007 8:49 pm |
|
|
Anu` asta presimt eu ca de Craciun si de Revelion voi petrece cate un sejur la Cabana Plapiumioara... din moment ce alte oferte n-au sosit la adresa mea... inca..... Oricum eu va recomand cu drag aceasta locatie. Am auzit ca au o aferta foarte.... calduroasa.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Joi Noi 22, 2007 9:57 am |
|
|
hai ma...dar e prea frumos la Plapiumoara, dar nu stiu daca o sa ninga acolo...eu asa iti doresc
Eu tocmai m-am intors dintr-un weekend la Busteni, am stat la Vila Aira (parca face cineva anu trecut publicitate pe forum pentru inchirierea vilei pt revelion) , a fost destul de ok. Gazda de treaba, camera curata, pacat ca vremea a fost de cacat. A plouat si sambata si duminica..abia luni dimineata (cand am si plecat) a inceput sa ninga ! _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 828 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Joi Noi 22, 2007 9:00 pm |
|
|
Ce-ai mah? Cum sa ninga la cababna Plapiumioara? Pai, cred ca-i singuru loc de pe pamantu` asta unde n-as vrea sa ninga.
In fine... vremea cum fu` la munte? De ce fu` de c***t? Ori a plouat? _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Vin Noi 23, 2007 10:42 pm |
|
|
vineri si sambata a plouat asa mocaneste....deranjant, totusi se putea mai rau ..putea sa fie furtuna. Luni dimineata cand a trebuit sa plecam a inceput si sa ninga...de fapt cred ca de duminica noaptea, dar asta nu ne-a ajutat prea mult . _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|