| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 265
|
Trimis: Lun Noi 06, 2006 4:32 pm |
|
|
Nu stiu daca ati aflat, dar Google este noul proprietar al YouTuBe..toate bune si frumoase..Google a investit intr-un site profitabil, iar cei doi initiatori ai acestui proiect si-au luat o suma mai mult decat frumusica din vanzarea acestui site...astfel,google este decis sa isi asigure profitul obtinut din noua sa afacere, inlaturand problemele cauzate de lipsa drepturilor de autor asupra continutului video incarcat de utilizatori pe YouTube...va folosi filtre pentru a preveni incarcarea fisierelor protejate de copyright si doreste sa incheie intelegeri cu principalele case de muzica si de productie, pentru a putea reda in continuare productiile acestora.Se implica google nu gluma  |
|
|
|
 |
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1082 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Lun Noi 06, 2006 7:27 pm |
|
|
| cei 2 fosti proprietari youtube.com nu cred ca s-au gandit vreodata ca site-ul lor o sa valoreze 1,65 miliarde dolari . In ceea ce priveste implicarea google, pot zice ca unde pune mana google ies bani si in curand o sa purtam chiloti marca google sau o sa bem o bere google . |
|
|
|
 |
Haralambie nou venit

Data inscrierii: 19/Oct/2006 Mesaje: 40
|
Trimis: Mar Noi 07, 2006 9:13 am |
|
|
deja noii propietari au facut ceva schimbari logo-ul youtube. Acum arata mai bine, este mai glossy. E trendy .
Oara in cat timp o sa-si scoata http://www.google.com investitia? |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Vin Noi 10, 2006 1:05 pm |
|
|
Google a cumparat YouTube pentru că în ograda lor, adicătălea Google Video nu se mișca nimic. Și căpățânile băștepte de la Gugăl au zis că decât să mai piardă timp și bani pe dezvoltarea Google Video, mai bine pierd decât bani și cumpără YouTube. Ce planuri are însă cu acesta? Om trăi și om vedea. _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Dum Noi 19, 2006 3:02 pm |
|
|
youtube.com a fost dat in judecata de o campanie de tevi si masini unelte din SUA. Motivul ?
Numele companiei e Universal Tube & Rollform, iar site-ul lor este utube.com. Se pare ca compania de tevi este nemultumita pentru are parte de un flux urias de vizitatori care le confunda site-ul cu youtube.com , astfel compania trebuie sa suporte cheltuieli mari pentru gazduirea site-ului .
Rau e ca nu ai vizitatori..rau e ca ai prea multi !  |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mie Dec 27, 2006 10:48 pm |
|
|
dupa achizitionarea youtube.com , Google testeaza un nou tip de reclama si anume reclamele de tip videoclip, incercand sa creeze un nou sistem de reclame asemanator cu AdSence . Google a difuzat în ultima săptămana reclame video prin intermediul clipurilor pentru compania de asigurari americana AllState, de cate 15 secunde, create de producatorul de interviuri video în spațiul broadband (internet în bandă largă) Beet.tv .
sursa: Realitatea.net _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Mie Dec 27, 2006 10:58 pm |
|
|
That pretty much sucks... Gândiți-vă să ai pe-o pagină în jur de 10-15 flv-uri (bănuiesc că-s în Flash ad-urile). Te uită bunu' Dumnezeu pe lângă browser și-ți crește muschi pe ochi.  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Vin Dec 29, 2006 10:56 pm |
|
|
cam imposibil sa puna 15-20 de flv-uri pe un site . Eu cred ca s-au gandit la unul singur
Revenind la Youtube tocmai am citit ca site-ul a ajutat politia la descoperirea unui suspect de crima. Mai multe gasiti aici . _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Vin Dec 29, 2006 11:38 pm |
|
|
Păi uită-te la ad-urile flash, GIF sau JPEG de pe o singură pagină. Dacă intenționează să le înlocuiască pe toate cu FLV-uri, sau măcar jumătate ar fi nasol, având în vedere că FLV-urile sunt greoaie și prost optimizabile, cu o calitate de toată jena. Eu cred că o să se mai gândească la alte căi de video-broadcast.  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Lun Ian 15, 2007 11:09 am |
|
|
daca tot am vorbit despre publicitatea de la google, aflam ca Google vrea sa revolutioneze publicitatea stradala.
Google a depus un patent pentru un sistem de publicitate stradala conectat la sisteme de management al inventarului, care iti afiseaza reclame doar la produsele care sunt per stoc la magazinele din preajma panoului publicitar.
“The ads are displayed in rotation, but only until the stock-control computer reports the product as sold out. At that point, the ad is omitted from the cycle until the product is restocked.”
via Ionut oprea _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Lun Ian 15, 2007 11:13 am |
|
|
E ca-n Chris Rock: Never Scared. "You wanna buy this? You know you wanna buy it, you son of a bitch! You NEED it!"  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 265
|
Trimis: Lun Ian 29, 2007 10:13 pm |
|
|
Chad Hurley, co-fondatorul You-Tube a precizat cu ocazia Forumului “World Economic” ca celebrul site va incepe sa imparta veniturile sale din publicitate cu milioanele de useri:''Avem parte de o audienta suficient de mare pentru a le oferi oportunitatea unui support creativ, acest lucru insemnand sa oferim userilor nostri, o parte din venitul YouTube. Asa ca, in lunile urmatoare, vom dezvolta ideea aceasta.''
Hurley, care are 30 de ani si este unul dintre cei mai tineri milionari ai Internetului, nu a specificat insa cat vor primi userii sau ce mecanism va fi folosit in dezvoltarea acestei initiative.
sursa:www.wall-street.ro _________________ Am un site despre proverbe si citate celebre |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mar Mar 20, 2007 3:21 pm |
|
|
Premiile You Tube pentru cel mai bun clip video realizat de un utilizator . Incepand de luni 26 marie si pana vineri, utilizatorii vor puteam vota pe pagina care va fi special creata (http://www.youtube.com/YTAwards/) , cel mai bun clip video, pconcursul fiind structurat pe mai multe categorii :
- cel mai creat sau cel mai inspirat clip video
- cea mai buna comedie
- cel mai bun clip muzical etc.
Deci MTV sa faca loc premiilor YouTube  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
|