| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Întâlnirea forumiștilor - da ori ba? |
| Da |
|
76% |
[ 10 ] |
| Ba |
|
23% |
[ 3 ] |
|
| Voturi totale : 13 |
|
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1078 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Lun Noi 12, 2007 8:27 pm |
|
|
pai cred ca nu ami avem cu cine..suntem 3 purici care scriem pe aici, mai sunt destui care viziteaza zilnic forumul , dar n-am curaj/nu stiu ce sa scrie !
Din partea e ok, e buna o bere oricand  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 936 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Lun Noi 12, 2007 10:49 pm |
|
|
Is buni si 3 purici... abia o sa fie mai multa bere pt noi... ... Cand? _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mar Noi 13, 2007 5:41 pm |
|
|
pai nu stiu, hai sa vedem daca mai vrea careva..dc nu ne intalnim noi 2 la o bere..nu-i bai  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Mar Noi 13, 2007 8:30 pm |
|
|
mere dom` sef..... ......... Se fac inscrieri pt al doilea Congres Extraordinar....... cin` se-nscrie? _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 372
|
Trimis: Joi Noi 15, 2007 5:02 pm |
|
|
pai m-as inscrie si eu in alianta 3 purici...  |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Joi Noi 15, 2007 9:18 pm |
|
|
A se consemna faptu` ca, dupa ziua de 15 februarie, daca mai tin eu minte, cand am proclamat "Ziua Regulamentului de Urcare in Taxi", proclam ziua de astazi "Ziua Formarii Triplei Aliante a Puricilor cei Viteji"... .... si tot in 15 e si azi.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova. 
Ultima modificare efectuata de catre niledA la Vin Noi 16, 2007 8:30 pm, modificat de 1 data in total |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Vin Noi 16, 2007 11:00 am |
|
|
mda..deci cum spuneam..3 purici..si aveam dreptate, dar buni si aia !
Puneti voi cand vreti, weekendul astasunt plecat lamunte, dar apoi sunt relativ liber ! _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Vin Noi 16, 2007 8:33 pm |
|
|
Deci.... pt mine e bine oricand mai putin, simbata dimineata, cand ma duc la cursurile de excelenta la economie, duminica asta, cand am o invitatie de nerefuzat, si in fiecare zi a saptamaniii pana in ora 14, cand sunt la scoala... in rest pot fi prezent fara nici-o problema. Acu` sa vedem cum ii programu` lu nea Sinel.... si al celorlalti interesati de chestia asta. _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 372
|
Trimis: Mar Noi 20, 2007 5:37 pm |
|
|
nea sinel poate mai mereu..doar sa stie din timp adica sa nuam cine stie ce laborator pe la scoala...atat..  |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mar Noi 20, 2007 6:38 pm |
|
|
eu am sosit de la munte..asa ca propuneti o data si vedem ! O sa pun si niste poze...ce-am facut pe acolo, dar cand o sa am putin timp..mai pe seara! _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Mar Noi 20, 2007 6:39 pm |
|
|
Ne-am anuntat toti disponibilitatea pt a veni la "intalnire", da` niciunu n-am venit cu o data concreta... Propun eu Vinerea asta.... merge? _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mar Noi 20, 2007 6:45 pm |
|
|
merge...0ra 19 merge ? Inca ceva, daca vreti sa-si face si doamna sefa prezenta trebuie sa aduceti si fetele..prietenele daca aveti ...ca se simte in inferioritate !
Daca nu, ne intalnim noi astia 3 purici  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Mar Noi 20, 2007 7:48 pm |
|
|
Pai... mere. Normal ca doresc sa vina si Puricioaca Sefa... ...(asta-i femininu` de la purice, nu?)... da` chestia este ca n-am ce sa aduc cu mine.... adica n-am priechina. Poate vine nea Sinel cu mandra de mana.
Urmatoare intrebare care se pune.... Unde?  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Mie Noi 21, 2007 11:43 am |
|
|
Mere bre.... intrebare: Unde-i Olimpu`? ..... Si alta intrebare: nea Sinel, ce parere ai despre propunerile noastre? _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
|