|
include("adrotate.php"); ?>
|
|
| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 268
|
Trimis: Lun Noi 12, 2007 10:37 am |
|
|
Daca esti nemultumit de viata ta actula, Second Life iti ofera o alta viata.Dupa patru ani de la lansare, succesul jocului a fost spectaculos, astfel ca Second Life detine actualmente milioane de utilizatori din toate colturile lumii.
Second Life a fost creat in 2003, ca o alternativa la viata reala. Este pratic o lume 3D virtuala creata de rezidentii ei.
in acest joc poti sa devii cine vrei, poti sa-ti indeplinesti toatele visele, nimeni nu te impiedica sa te plimbi prin oras cu o racheta spatiala, sau sa-ti faci aripi cu care sa zbori.Viata virtula iti permite toate acestea si multe altele.
Partea si mai interesanta a acestui joc este ca relatiile intre real si virtual permit dezvoltarea unor afaceri, iar succesul material se poate traduce in acumularea unor venituri ce pot fi oricand schimbate in bani adevarati!
Daca sunt printre noi iubitori ai acestui joc va rog sa ne impartasiti din experientele voastre virtuale.  _________________ Am un site despre proverbe si citate celebre |
|
|
|
 |
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1139 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Lun Noi 12, 2007 4:11 pm |
|
|
second life e o porcarie din punctyul meu de vedere. l-am avut instalat si eu vreo 2 zile...nu prea mi-a placut . E doar un motiv in plus sa mai stai la calculator....decat sa cumperi pamanturi sau o casa acolo..mai bine ti le cumperi in realitate  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1033 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Lun Noi 12, 2007 6:27 pm |
|
|
...cu ce bani? Parerea mea e ca-i exact invers. Daca jocul ii facut dupa multe reguli reale, eu unu` zic ca-i chiar o idee buna... atata timp cat nu creaza dependenta si nu-l face pe utilizator sa nu mai iasa din acea lume. _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|