| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1078 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Sep 26, 2007 8:28 pm |
|
|
Bai, dar Prison Break urmareste careva? Eu auzisem de el inainte sa fie difuzat la pro tv , imi zicea un prieten ca a gasit el un serial cu unii intr-o puscarie si ca e captivant bla bla. NU prea l-am bagat eu in seama pana cand am pus mana pe primul episod...ei apoi nu m-am lasat pana cand in in aproximativ 3 zile si 3 nopti m-am uitat la 2 serii a cate 20 de episoade fiecare serie (sau in jur de 20 de episoade) ...pur si simplu eram dependent. Si acum se pare ca a aparut seria a treia..am vazut deja primele 2 episoade
Aveti aici un link cu ceva detalii despre serial si astept pareri de la cei care au urmarit pana acum ! _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
|
|
 |
razvanell nou venit

Data inscrierii: 16/Sep/2007 Mesaje: 21 Locatie: Ploiesti Vest
|
Trimis: Mie Sep 26, 2007 10:42 pm |
|
|
din cate stiu e no1 in america dar e shi vechi la ei...eu unu ma uit la ala de la 12.15 tot pe protv cu fratii aia 2 care cerceteaza fenome paranormale etc.... |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mie Oct 17, 2007 7:25 pm |
|
|
nu l-am vazut pana acum pe ala care zici tu , dar iti garantez ca daca apuci sa te uiti la un episod din Prison Break apoi e ca un drog, trebuie sa te uiti mereu. _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 372
|
Trimis: Vin Noi 09, 2007 9:02 am |
|
|
Domnul sef are dreptate..acum 3 zile am vazut 2 episoade..din greseala..si acum sunt deja la a doua serie..m-am cam uitat non-stop...dar imi place filmu  |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Vin Noi 09, 2007 9:30 am |
|
|
pai nu stiu eu ce vorbesc? Sefu mereu are dreptate
Eu aseara am vazut episodul 6 din seria a 3-a , a aiurea ca trebuie sa vezi decat un episod..dar asta e _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
sinel moderator

|
Trimis: Vin Noi 09, 2007 7:53 pm |
|
|
| pana ajung eu la seria 3 mai e..poate apar pe net..hope so....k e tare rau filml asta.. |
|
|
|
 |
sinel moderator

|
Trimis: Sam Dec 29, 2007 4:02 pm |
|
|
| A aparut episodul 9 din seria 3 ?sa ma informeze si pe mine cineva...ca vreau sa vad mai departe |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Dum Feb 10, 2008 9:42 am |
|
|
bai..imi pare rau ca n-am vazut mesajul tau atunci, cu siguranta eram la curent cu aparitia episoadelor. Pot spune ca acum e devenit cam stresant filmul, mai ales din cauza felului cum s-a terminat episodul 11 .
In fine, din cate am inteles mai sunt 2 episoade si am scapat, acum ramane de vazut cand apar, pt ca astia si-au facut un obicei sa scoata un epidon la 2 saptamani  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
sinel moderator

|
Trimis: Dum Feb 10, 2008 12:37 pm |
|
|
am vazut 9,si sunt la 10..il am dar nu am timp sa-l vad oricum e taree.. _________________ Vreme trece,vreme vine
Toate-s vechi si noua toate
Ce e rau si ce e bine
Tu te-ntreaba si socoate! |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 936 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Dum Feb 10, 2008 12:37 pm |
|
|
Fratzilooor, ce-i ma obsesia asta nationala? Astept si eu lamuriri. _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
sinel moderator

|
Trimis: Dum Feb 10, 2008 12:39 pm |
|
|
ai vaut makar un episod?
sa te uiti si apoi sa vorbim..e cel ami tare serial pe care l-am vazut eu pana acum(nu ca ma uit eu la prea multe) _________________ Vreme trece,vreme vine
Ce e rau si ce e bine
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Dum Feb 10, 2008 1:00 pm |
|
|
O fi ma, nu zic nu. Am sa ma uit la un episod... dac-oi avea timp. De cand am net(10 Dec), nu am vazut decat 5 filme, deci nu garantez ca va fi prea curand. _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Dum Iul 27, 2008 1:43 am |
|
|
Ce se mai aude de asta? Se mai termina? Apar serii noi? Hai ma fratilor, mai cu talent ce naiba!  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
sinel moderator

|
Trimis: Mie Iul 30, 2008 10:00 am |
|
|
spre dezamagirea mea...nu am mai auzit nimic de la seria 3 episodul 12(sau park 13)...ne-am lasat suspinand si cu batista in gara fluturand!  _________________ Vreme trece,vreme vine
Ce e rau si ce e bine
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Mie Iul 30, 2008 7:03 pm |
|
|
Off.. ... de-ai stii ce rau imi pare... si ia zi, cand dai shaorma aia?  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
|