| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Daniela M nou venit

Data inscrierii: 07/Noi/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Mie Noi 07, 2007 9:59 pm |
|
|
buna! stie cineva daca specializarea "management" (la spiru ploiesti) e acreditata? [/i] |
|
|
|
 |
|
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 265
|
Trimis: Mie Noi 07, 2007 10:29 pm |
|
|
se aud multe zvonuri ca specializarile de la invatamantul al distanta nu sunt acreditate..au fost si cateva articole in presa despre acest lucru..treaba proasta e ca nici nu ai unde sa intrebi..daca mergi la facultatea acolo primesti un raspuns evaziv...nimeni nu stie clar nimic...totul se descopera mai tarziu cand vrei sa dai examen de licenta ..studentii de la ID nu pot da examenul de licenta la zi, „deoarece acea specializare nu are voie sa inmatriculeze studenti”, conform spuselor secretarului de stat Dumitru Miron.
 _________________ Am un site despre proverbe si citate celebre |
|
|
|
 |
Daniela M nou venit

Data inscrierii: 07/Noi/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Joi Noi 08, 2007 8:54 am |
|
|
multumesc lizuk 22!
m-as transfera la psihologie k am inteles k asta e acreditata... sau sa raman la management si in ultimul an sa ma transfer la zi... oare merge?
stie cineva?  |
|
|
|
 |
crys86 nou venit

Data inscrierii: 28/Noi/2007 Mesaje: 1
|
Trimis: Mie Noi 28, 2007 11:43 am |
|
|
| buna. sunt anul I la psihologie si nu stiu unde as putea sa gasesc mai multe informatii cum ar fi: cand exact incepe sesiunea, ce materii am, cand o sa primesc cursurile etc...poate cineva sa imi raspunda????? |
|
|
|
 |
sori nou venit

Data inscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 1
|
Trimis: Vin Dec 07, 2007 7:19 pm |
|
|
e cineva pe aici |
|
|
|
 |
bety nou venit

Data inscrierii: 20/Dec/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Joi Dec 20, 2007 10:58 pm |
|
|
slaba miscare pe forum.vine sesiunea ce fakm?
anul 1,tot psihologie id,gasesti manualele tot pe forum,dar iti trebuie rabdare sa le cauti.le trimite prin format electronic.eu am de aici sociologia generala.ESTE MULT DE INVATAT SA STII SI E GREU.MAI VORBIM.
editat de niledA: Am restrans cele doua posturi intr-unu` singur... nu incurajam double posting! |
|
|
|
 |
balanica daniel nou venit

Data inscrierii: 27/Noi/2007 Mesaje: 1
|
Trimis: Mar Dec 25, 2007 11:15 pm |
|
|
| stie cineva cand incepe sesiunea- unde sunt afisate testele |
|