|
|
|
| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
user nou venit

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 21
|
Trimis: Lun Noi 06, 2006 9:53 pm |
|
|
Sambata , 4 noiembrie mare petrecere pe bulevard . A fost careva dintre voi? Din cate am citit a fost destula lume pe acolo....si cica au fost temperaturi de pana la 5 grade. Au cantat Impact si Activ..Nico si nu mai stiu exact cine . Daca a fost cineva prezent poate ne spune si noua cum a fost si daca a meritat .
Eu unul sunt prea batran sa mai iau parte la astfel de manifestari! |
|
|
|
 |
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1034 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Apr 19, 2007 11:06 am |
|
|
si anul acesta se organizeaza Programul "Noapte Alba" simultan in 30 de orase din Romania, inclusiv in Ploiesti. Initiativa apartine Autoritatii Nationale pentru Tineret , iar programul va cuprinde:
- diferite activitati culturale si sportive
- spectacole de teatru si reprezentari de film
- maraton de desene animate
- expozitii de masini
Din cate stiu eu in celelalte orase au loc si concerte, insa nu sunt cine va concerta la Ploiesti ! _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 828 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Joi Apr 19, 2007 11:48 am |
|
|
Expozitii de masini? Cand? Unde? _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|