|
|
|
| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1008 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Oct 06, 2007 8:34 am |
|
|
Astazi sambata, 6 octombrie incepe campionatul national de baschet . Am gasit pe net programul pentru primele 3 meciuri ale echipei noastre (bineinteles vorbin de Asesoft )
Etapa I
CS Otopeni - CSU Asesoft (sambata, 6 octombrie, ora 1
Etapa a II-a
CSU Asesoft - U Mobitelco Cluj (miercuri, 10 octombrie, ora 18:30, in direct pe Tv Telesport)
Etapa a III-a
CSU Asesoft - BCA Pitesti (duminica, 14 octombrie, ora 18, in direct pe Tv Telesport)
Sa le uram bafta baietilor nostri si abia astept meciul d epe 10 sa vad si eu ce jucatori noi au mai venit pentru ca am auzit ca anu asta avem echipa tare  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 795 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Mar Oct 30, 2007 9:38 pm |
|
|
Pai si rezultatele un`e sunt Dom` Sef? _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1008 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mar Oct 30, 2007 10:59 pm |
|
|
daca nu a interesat pe nimeni subiectul , l-am abandonat ! _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 795 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Mar Oct 30, 2007 11:49 pm |
|
|
Si uite ca pana la urma a interesat pe cineva. Eu unu`, chiar daca sunt fan declarat al fotbalului, vreau sa vada si altii ca mai avem si alte sporturi in Romania in afara de fotbal.... si sporturi la care mergem chiar foarte bine spre inainte (a se vedea performatele europene ale echipelor de handbal, volei si baschet). _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|