| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
loto nou venit

Data inscrierii: 03/Sep/2007 Mesaje: 1
|
|
|
|
 |
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1008 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Lun Sep 03, 2007 9:14 pm |
|
|
da, si nu prea vad legatura dintre faptul ca tu iti faci publicitate la site si locul unde ai postat anuntul si anume la "bancuri si fun pe internet" !
Exista un topic special un promova site-urile ! _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 328
|
Trimis: Lun Sep 03, 2007 11:11 pm |
|
|
poate ca reclama la site este un banc... ..ceva de genu:"amuzati-va si voi de ce fac eu..reclama la u forum pe alt forum" ...sa nu se supere cel in cauza..zic si eu.. |
|
|
|
 |
Niraen rilăuded nou venit

Data inscrierii: 26/Sep/2007 Mesaje: 28
|
Trimis: Mie Sep 26, 2007 12:23 am |
|
|
| Cred că e pus acilea că-i o glumă de site. Taică loto, nu joacă mai nimeni în afară de persoanele 70+. |
|
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Sep 27, 2007 7:19 am |
|
|
Ia uită-te tu la oficiile LOTO, ce cozi se formează când e un ditamai premiul la categoria I. Dacă tu nu joci, asta nu înseamnă că toți cei cu vârste sub 70 nu joacă.
PS: nici eu nu joc. _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1008 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Sep 27, 2007 7:59 am |
|
|
eu joc mai joc o data a 6 luni asa...cand ma simt norocos. Ar fi bine sa-ti argumentezi afirmatia...sau daca daca nu esti sigut poti zice "cred" ca la loto joaca numai persoanele 70+ .
Loto e clar o mare porcarie, trebuie sa fi mult prea norocos sau sa fi neam cu Ogica ala. Totusi romanii mai spera ca se vor umple de bani peste noapte si asa cum si zicea si Lucian, atunci cand reporturile sunt mari, cozile sunt interminabile ! _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 795 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Mar Oct 30, 2007 11:22 pm |
|
|
| Domnu' Sef a scris: | | ...atunci cand reporturile sunt mari, cozile sunt interminabile ! |
Si sa nu uitam ca atunci cand cozile sunt interminabile si veniturie Companiei Nationale Loteria Romana cresc interminabil => statul ia mai multi bani de la noi, fraierii care credem ca la loto se joaca "pe bune" _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
|