| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Mar 01, 2007 11:04 pm Titlul subiectului: atentie unde parcati ....rechinii sunt cu ochii pe voi |
|
|
De parca pana acum erau ridicate prea putine masini, baietii de la ADPP s-au gandit ca ar fi bine sa lucreze in 2 schimburi ..intre orele 7-22 , d elinu pana duminica. Ce frumos din partea lor ! Si mai frumos este ca s-au majorat un pic tarifele :
- 100 ron pt deblocarea pe loc, daca aveti noroc sa-i prindeti pe rechini in timpul "incaltarii"
- 200 ron , daca o ridicati din centrul special amenajat la gara de sud
- si mai trebuie precizat ca daca aveti de gand sa va pastrati mai mult masini prin centrul lor de la gara, platiti pentru "parcare" , 6 ron pe zi
Eu am un mesaj pentru domnii de la primarie : AMENAJATI MAI MULT ELOCURI D EPARCARE, NU PARCAM TOTI LA MALL !  _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
manu fb nou venit

Data inscrierii: 16/Sep/2007 Mesaje: 5
|
Trimis: Sam Sep 22, 2007 2:07 am Titlul subiectului: |
|
|
ca tot ziceai de zona sud si-i aproape de ei! un foarte bun exemplu este si parcul eminescu, imprejurul caruia sunt o multime de blocuri, si implicit masini cu gramada, iar parcari din parti , iar oamenii sunt nevoiti sa-si parcheze masina in parc, si acolo un loc, cateodata liber, dc nu vine altul mai rapid si ti-l ia! la o ora tarzie din noapte, nu mai ai sanse sa gasesti nici un loc, din putinele si alea cate sunt, si ce ramane de facut, sa parcam pe strada paralela cu bulevardul le-am zis, eu daca as putea am face masina mica, si as lua-o cu mine in buzunar in casa, no problem  |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Lun Oct 29, 2007 10:49 pm Titlul subiectului: Re: atentie unde parcati ....rechinii sunt cu ochii pe voi |
|
|
| Domnu' Sef a scris: |
Eu am un mesaj pentru domnii de la primarie : AMENAJATI MAI MULT ELOCURI D EPARCARE, NU PARCAM TOTI LA MALL !  |
Eu am o intrebare: Unde? _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Lun Oct 29, 2007 11:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
si stai sa vezi peste vreo ani, numarul masinilor creste de la an la an...locurile de parcare raman aceleasi ! Buna intrebare niledule.... _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Lun Oct 29, 2007 11:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu inteleg un lucru. Asa cum s-a inventat "Allways cu aripioare", de ce nu s-a facut ceva si in privinta "Omului cu aripioare"? Asa s-ar mai fi rezolvat un pic problemele cu parcu` auto de pe la noi prin faptu` ca.... n-am mai avea nevoie de asa ceva.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
|