Pagina de start a forumului Prahova Online Prahova Online

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

atentie unde parcati ....rechinii sunt cu ochii pe voi

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Stiri si Massmedia
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Joi Mar 01, 2007 11:04 pm    Titlul subiectului: atentie unde parcati ....rechinii sunt cu ochii pe voi Raspunde cu citat (quote)

De parca pana acum erau ridicate prea putine masini, baietii de la ADPP s-au gandit ca ar fi bine sa lucreze in 2 schimburi ..intre orele 7-22 , d elinu pana duminica. Ce frumos din partea lor ! Si mai frumos este ca s-au majorat un pic tarifele :
- 100 ron pt deblocarea pe loc, daca aveti noroc sa-i prindeti pe rechini in timpul "incaltarii"
- 200 ron , daca o ridicati din centrul special amenajat la gara de sud
- si mai trebuie precizat ca daca aveti de gand sa va pastrati mai mult masini prin centrul lor de la gara, platiti pentru "parcare" , 6 ron pe zi Mad

Eu am un mesaj pentru domnii de la primarie : AMENAJATI MAI MULT ELOCURI D EPARCARE, NU PARCAM TOTI LA MALL ! Mad
manu fb
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 16/Sep/2007

MesajTrimis: Sam Sep 22, 2007 2:07 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ca tot ziceai de zona sud si-i aproape de ei! un foarte bun exemplu este si parcul eminescu, imprejurul caruia sunt o multime de blocuri, si implicit masini cu gramada, iar parcari din parti , iar oamenii sunt nevoiti sa-si parcheze masina in parc, si acolo un loc, cateodata liber, dc nu vine altul mai rapid si ti-l ia! la o ora tarzie din noapte, nu mai ai sanse sa gasesti nici un loc, din putinele si alea cate sunt, si ce ramane de facut, sa parcam pe strada paralela cu bulevardul Confused le-am zis, eu daca as putea am face masina mica, si as lua-o cu mine in buzunar in casa, no problem Razz
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Lun Oct 29, 2007 10:49 pm    Titlul subiectului: Re: atentie unde parcati ....rechinii sunt cu ochii pe voi Raspunde cu citat (quote)

Domnu' Sef a scris:

Eu am un mesaj pentru domnii de la primarie : AMENAJATI MAI MULT ELOCURI D EPARCARE, NU PARCAM TOTI LA MALL ! Mad

Eu am o intrebare: Unde?

I can haz blog
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Lun Oct 29, 2007 11:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si stai sa vezi peste vreo ani, numarul masinilor creste de la an la an...locurile de parcare raman aceleasi ! Buna intrebare niledule....
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Lun Oct 29, 2007 11:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu nu inteleg un lucru. Asa cum s-a inventat "Allways cu aripioare", de ce nu s-a facut ceva si in privinta "Omului cu aripioare"? Laughing Asa s-ar mai fi rezolvat un pic problemele cu parcu` auto de pe la noi prin faptu` ca.... n-am mai avea nevoie de asa ceva. Very Happy

I can haz blog
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Stiri si Massmedia Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum