| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
elsa nou venit

Data inscrierii: 02/Iun/2007 Mesaje: 3
|
Trimis: Sam Iun 02, 2007 7:14 pm |
|
|
| Domnu' Sef a scris: | | daca ai gasit ceva numere le poti publica aici, poate mai folosesc la cineva ! |
pizzeria ANGELO 0244-520003 NU O SA REGRETATI DACA O SA COMANDATI LA ANGELO! |
|
|
|
 |
|
|
 |
elsa nou venit

Data inscrierii: 02/Iun/2007 Mesaje: 3
|
Trimis: Sam Iun 02, 2007 7:23 pm |
|
|
| Niraen a scris: | Mai e faină și pizzeria aia de la Winmarkt, de la etajul 2. Am fost amu' câteva zile acolo, și vă zic eu că nu-s deloc zgârciți cu ingredientele, ci dimpotrivă! Sucado sucks! Stai enșpe ore să-ți facă o amărâtă de pizza.  |
ESTE VORBA TOT DESPRE PIZZERIA ANGELO!CUM SPUNEAM,E CEA MAI BUNA PIZZA.O RECOMAND!! |
|
|
|
 |
Elia nou venit

Data inscrierii: 01/Oct/2007 Mesaje: 5
|
Trimis: Lun Oct 01, 2007 11:45 pm |
|
|
cea my buna pizza este cea de la Pizzeria Beatrice:X :X
pe strada Bobalna, in spatele bulevardului..
zuuuper thaaare:X
ji interioru e superb:X |
|
|
|
 |
juanita nou venit

Data inscrierii: 04/Oct/2007 Mesaje: 5
|
Trimis: Joi Oct 04, 2007 9:41 am |
|
|
| Il padrino e ok,dar doar sa o comandati acasa,pt k a sta afara la terasa e ca si cum ai pune scaune si mese in spatele blocului.Cea mai buna din oras mi se pare cea de la Da Vinci...si restaurantul e ok......cea mai buna din PH insa este la Breaza.....o sg pb o au pizzeriile din ploiesti...majoritatea......mirosi a mancare de la un km dak stai inauntru 5 min...... |
|
|
|
 |
gaborull nou venit

Data inscrierii: 25/Oct/2007 Mesaje: 3
|
Trimis: Joi Oct 25, 2007 11:29 pm |
|
|
| pizza buna in ploiesti am mancat la champions...si cea mai buna dintre toate mi s-a parut la hipodrom...pizza san marzano...e cam piperata la pret 25 ron dar merita...si cea mai buna pizza mancata vreodata undeva este la breaza....e unicata pizza de acolo.... |
|
|
|
 |
gaborull nou venit

|
Trimis: Vin Oct 26, 2007 12:38 am |
|
|
Ma scuzi dar eu nu prea stiu pe unde vine pizzeria asta Julia...eu stiu ceva de Giulia,incearca si u k este ffffff buna....si pizzeria aia Che Pub unde este?pe ce planeta?Daca tot le lauzi u atat de mult spune-mi si mie unde se afla ca sa ma duc si eu...Oricum iti recomand pizza de la hipodrom ca e super tare(Pizzeria el Pattio).
Si la Sinaia pot sa spun ca fac o pizza super buna...dar nu o intrece pe aia de la breaza...si la Marmote chiar o sa ma duc cu siguranta ca am trecut pe aklo de multe ori si nush de ce nu m-am dus...
[color=blue][/color][size=24][color=blue][/color] |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 940 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Dum Oct 28, 2007 9:50 pm |
|
|
La Kentucky a mancat vreunu` dintre voi pizza? Mie unu` mi s-a parut foarte buna. _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
gaborull nou venit

|
Trimis: Dum Oct 28, 2007 10:32 pm |
|
|
| La Kentucky am mancat numai pe strada...adik dalea facute in statii de autobus si nu prea am fost impresionat |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1080 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Oct 28, 2007 10:47 pm |
|
|
ale din statiile de autobuz erau mai bune atunci cand au aparut pentru prima oara. Acum iti pune numai niste paine acolo, 2 boabe de porumb..abia gasesti carnea. Clar nu se merita!
Sunt curios cum e pizza la hipodrom, totusi aia d ecare vorbesti tu e putin cam scumpa....mai bagi si 2 beri, mai mergi si cu prietena si dai faliment  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
QuickSilver nou venit

Data inscrierii: 14/Oct/2007 Mesaje: 7 Locatie: pe Sondelor ...
|
Trimis: Lun Oct 29, 2007 8:33 pm |
|
|
| juanita a scris: | | Il padrino e ok,dar doar sa o comandati acasa,pt k a sta afara la terasa e ca si cum ai pune scaune si mese in spatele blocului.Cea mai buna din oras mi se pare cea de la Da Vinci...si restaurantul e ok......cea mai buna din PH insa este la Breaza.....o sg pb o au pizzeriile din ploiesti...majoritatea......mirosi a mancare de la un km dak stai inauntru 5 min...... |
la Havana ? :X _________________
 |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Dum Feb 10, 2008 9:52 am |
|
|
aseara am incercat o pizza la Angelo, dar u acolo la rondul 1 ci la mall
Afost ok, dar vreau sa precizez unele diferente intre cele 2 locatii avand in vedere ca e aceeasi firma:
- acolo la rond pizza costa 16 lei, iar la mall aceeasi pizza costa 18 lei ( in ambele parti primesti o halba de bere gratis )
- la rond la cerere iti da o natie de sos picant care costa 1 lei...la mall mi-a adus ketchup si spre surprinderea mea a fost si ala cu bani (1 leu)
- la rond iti da bere in sticla de 0,5 ...la mall in sticla daia mica..cred ca 0,3..asta ca s afaca si ei bani in plus
- la mall parca era mai mult fum de tigara si cel putin chelnerita noastra nu prea ne-a bagat in seama si pt. asta nu a vazut bacsis
Concluzie, pizza de la angelo e buna in ambele locatii, dar eu as prefera samerg acolo la rondul 1. Aseara am ales sa mergem acolo pt. ca era mai centru.
A doua concluzie este ca daca mancati prea multa pizza o sa faceti burta ca mine _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Dum Feb 10, 2008 12:31 pm |
|
|
Pai, cand o simti omu` gust de pizza in gura, crezi ca se mai gandeste la burta lui?  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mar Feb 12, 2008 10:57 am |
|
|
totul e sa ai cat de cat ambitie, sa treci de momentul critic in care ai face orice pentru o pizza sau pt. o saorma. De exemplu aseara am rezistat ca un erou. Eram mor de foame ca mancasem doar felul 1 la cina si saormeria era la 100 m de mine .
Dar am rezistat si dimineata am fost mandru de mine _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 374
|
Trimis: Mar Feb 12, 2008 12:36 pm |
|
|
Domnu sef face progrese asa asa... _________________ Vreme trece,vreme vine
Toate-s vechi si noua toate
Ce e rau si ce e bine
Tu te-ntreaba si socoate! |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Mar Feb 12, 2008 2:08 pm |
|
|
Dom` Sef, fa dumitale progrese in continuare si nu mai da pe la shaormerie... ca sa am eu ce cumpara cand ma duc... sa nu existe naiba riscu` de a ramane aia fara vreun ingredient.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
|