|
include("adrotate.php"); ?>
|
|
| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
cristy membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 110
|
Trimis: Mar Oct 17, 2006 12:11 am |
|
|
au si eu o intrebare!! se poate sa mearga netul greu sau chiar sa se blocheze calculatorul daca cablul de net este prins in usa sau ceva asemanator?
editat de Domnu' Sef : incearca sa scrii cuvintele normal , fara "k" , "sh" . Aaa..si cand incepi un topic , pune-i un titlul cat mai relevant relevant
merci
|
|
|
|
 |
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1143 Locatie: Ploiesti
|
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Mar Oct 17, 2006 9:11 am |
|
|
| cristy a scris: | | au si eu o intrebare!! se poate sa mearga netul greu sau chiar sa se blocheze calculatorul daca cablul de net este prins in usa sau ceva asemanator? |
Cristi, din cablu sigur nu e. Dacă ai cablul prin în ușă, cum spui tu, atunci n-ar trebui să-ți meargă Internetul/Intranetul (asta dacă a rupt vreun fir, sau dacă a făcut vreun scurt). După cum zicea și Șefu, cel mai probabil ai un spyware, ceva. Deși sunt contra scanărilor online, n-ar fi rău să încerci una.
Încă o soluție ar fi curățarea regiștrilor. De multe ori, regiștrii supraîncărcați duc la instabilitatea sistemului.
Totuși, ar fi ajutat dacă ne-ai fi postat și configurația sistemului tău. _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
cristy membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 110
|
Trimis: Mar Oct 17, 2006 5:00 pm |
|
|
mersi pt ajutor!!!!
ce nu-mi place pe siteul asta e ca nu pot sa pun si eu o poza ca, toate pozele pe care le am sunt mai mari decat 6 kb dar poate o sa gasesc una !!!!
editat de Domnu' Sef: pt. reclamatii si propuneri te rog sa postezi aici la categoria Propuneri si Reclamatii . |
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|