|
|
|
| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 265
|
Trimis: Dum Oct 21, 2007 7:21 pm |
|
|
De cateva zile, langa gara de vest(Billa) s-a ridicat un cort al circului.In trecere am vazut 3 elefanti si de undeva din spatele rulotelor se auzea un raget al vreunei feline foarte prietenoase.Din cate am inteles biletul este de 25 RON sau 30 Ron daca vrei sa stai la loja. Un pic cam scump pentru bugetul meu.
In schimb am fost sa vizitez expozitia de reptile de la Palatul Culturii.Am vazut cateva exemplare de serpi venonosi si neveninosi, cateva broaste testoase, o tarantula , 3 iguana, dar si un aligator. Nu stiu sigur care este comportamentul acestor vietati in mediul lor natural, dar inghise acolo pareau foarte anemice.  _________________ Am un site despre proverbe si citate celebre |
|
|
|
 |
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 795 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Dum Oct 21, 2007 10:16 pm |
|
|
Scump scump, da` macar te poti mandri ca stai la "LOJA". _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1008 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Oct 21, 2007 10:39 pm |
|
|
sa stai la loja sa simti basinile elefantilor sa mai dai si o gramada de bani ! _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 795 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Lun Oct 22, 2007 9:49 pm |
|
|
No comment!  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|