| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Dum Oct 22, 2006 10:54 pm |
|
|
Are cineva idee de ceva saloane (profesionale) de tatuaje din Ploiești?
Eventual, m-ar interesa și niște prețuri.
PS: Nu m-ar deranja nici liber profesioniștii, numai să aibă uneltele potrivite.  _________________ E pur si muove!
Ultima modificare efectuata de catre Niraen la Dum Oct 22, 2006 11:12 pm, modificat de 1 data in total |
|
|
|
 |
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1008 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Oct 22, 2006 11:03 pm |
|
|
hmm, tatuaj pe ass . Un singur cuvint am pentru tine : GAY ! .
Si ca sa fiu on-topic am un prieten care stie pe cineva care se ocupa cu asa ceva, dar nu cred ca are salon profesional 'scule" pt. tine e posibil sa aiba
 _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Dum Oct 22, 2006 11:12 pm |
|
|
Dude, titlul e făcut la mișto. Evident că n-o să-mi fac un tatuaj pe partea dorsală.
Mă gândeam la un tatuaj în genul ăsta:
EDIT: Iată am schimbat titlul.  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1008 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Lun Oct 23, 2006 8:28 am |
|
|
evident ca mi-am dat seama ca e la misto, am vrut sa rad putin de tine ! Dar acum serios am avut un coleg de liceu care isi tatuase pe una din fese un clovn..deci nu mai stiu de gluma cand e vorba de asa ceva.
"Simpatic" tatuajul din imagine, iti cumperi si pistol sa se asorteze?
 |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Mar Oct 24, 2006 8:38 pm |
|
|
Mă gândeam la un pistol cu apă.  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
Costel Dumitru membru

Data inscrierii: 24/Oct/2006 Mesaje: 56
|
Trimis: Mie Oct 25, 2006 5:24 pm |
|
|
eu in locul tau mi-as tatua o ancora , dar nu sunt un locul tau . Tatuajele mi se par o porcarie  |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Joi Oct 26, 2006 3:40 pm |
|
|
| Costel Dumitru a scris: | eu in locul tau mi-as tatua o ancora , dar nu sunt un locul tau . Tatuajele mi se par o porcarie  |
Da' ce-s io, taică, marinar?  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 265
|
Trimis: Mar Noi 07, 2006 4:33 pm |
|
|
Mai nou cica s-a dat o lege cum ca tinerii sub 18 ani care vor sa-si faca tatuaj sau sa-si puna cercel in buric vor trebuie sa mearga la salonul specializat numai cu parintii, care isi vor da acordul scris.Aceste reglementari sunt prevazute intr-un ordin al ministrului sanatatii privind normele de igiena in cabinetele specializate,iar cel care face piercing trebuie sa aiba unghiile scurte si curate si sa poarte manusi de tip chirurgical.
Dragi copii daca sunteti tentati de astfel de lucruri trebuie sa va convingeti mai intai parintii  |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Joi Noi 09, 2006 4:38 pm |
|
|
| lizuk22 a scris: | Mai nou cica s-a dat o lege cum ca tinerii sub 18 ani care vor sa-si faca tatuaj sau sa-si puna cercel in buric vor trebuie sa mearga la salonul specializat numai cu parintii, care isi vor da acordul scris.Aceste reglementari sunt prevazute intr-un ordin al ministrului sanatatii privind normele de igiena in cabinetele specializate,iar cel care face piercing trebuie sa aiba unghiile scurte si curate si sa poarte manusi de tip chirurgical.
Dragi copii daca sunteti tentati de astfel de lucruri trebuie sa va convingeti mai intai parintii  |
Soooo? I don't give a crap!  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
Cornel membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 74 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Noi 11, 2006 9:31 am |
|
|
uite ce-am gasit pentru tine, http://www.robizz.ro/tattoo/ . Nu stiu cat de profesional este salonul, dar poti incerca si apoi ne anunti si pe noi cum a fost  |
|
|
|
 |
Anathema membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006 Mesaje: 132 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Ian 07, 2007 1:44 pm |
|
|
mie una imi plac foarte mult tatuajele, dar nu pot sa imi fac fiindca am niste parinti conservatori, si nu prea imi permit sa fac pe rebela cu ei _________________ si cand ingerii diabolic vor rade, atunci vom fi departe invatand arta de a plange... |
|
|
|
 |
LucianV visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 473 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Ian 07, 2007 3:38 pm |
|
|
si ce faci daca te plicitisesti de tatuajul respectiv sau daca simti ca nu te mai reprezinta?...plus ca daca vrei sa fii un om serios, nu e de bine sa ai corpul tatuat...stiu un om de afaceri care vara la plaja statea cu tricoul pe el ca sa nu il vada partenerii ca are o gagica tatuata pe umar...
eh, io daca ar fi mi-as face un tatuaj pe fund...steagul ungariei:D...si pe cealalta poponeata steagul tiganilor...nu m-as plictisi niciodata:D _________________ Ulcioru-i gol si-afara vantul...
- Hangiu smintit, da fuga iar!
Vreau vin ca bezna, ca mormantul
si cum e moartea de amar. |
|
|
|
 |
Koze nou venit

Data inscrierii: 10/Ian/2007 Mesaje: 20
|
Trimis: Vin Ian 12, 2007 8:54 pm |
|
|
hmm... mi-am adus aminte de cartea Papillon de Henri Charriere.. personajul principal era poreclit Papillon pentru tatuajul de pe piept, un fluture mare... iar la un moment dat cu o oglinda, un ac si cerneala, ii tatueaza unui sef de trib din zona amazoniana, un cap de tigru (alt tatuaj al personajului).. totusi sa nu incerci ca in carte ) mai bine te tatuezi in bucuresti.. sau si mai bine, deloc ..vei regreta la un moment dat.. _________________ "Te lupti cu vise? Te certi cu umbre? Te misti ca intr-un somn adanc? Timpul a trecut. Viata ti s-a luat. Te-ai amarat cu fleacuri, Esti victima nesabuintei tale." |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

|
Trimis: Dum Ian 14, 2007 9:40 pm |
|
|
Oricum, am trecut peste faza aceea. Tattoos suck.  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
shorty3alyna nou venit

Data inscrierii: 19/Oct/2007 Mesaje: 1
|
Trimis: Vin Oct 19, 2007 4:46 pm |
|
|
Stie careva un salon de tatuaje in Ploiesti?  |
|