Pagina de start a forumului Prahova Online  
 FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Tatuaje

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Generalitati
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Oct 22, 2006 10:54 pm  Raspunde cu citat (quote)

Are cineva idee de ceva saloane (profesionale) de tatuaje din Ploiești?
Eventual, m-ar interesa și niște prețuri.
PS: Nu m-ar deranja nici liber profesioniștii, numai să aibă uneltele potrivite. Very Happy

Ultima modificare efectuata de catre Niraen la Dum Oct 22, 2006 11:12 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger

Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Oct 22, 2006 11:03 pm  Raspunde cu citat (quote)

hmm, tatuaj pe ass Evil or Very Mad . Un singur cuvint am pentru tine : GAY ! Laughing .
Si ca sa fiu on-topic am un prieten care stie pe cineva care se ocupa cu asa ceva, dar nu cred ca are salon profesional Exclamation 'scule" pt. tine e posibil sa aiba
Evil or Very Mad
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Dum Oct 22, 2006 11:12 pm  Raspunde cu citat (quote)

Dude, titlul e făcut la mișto. Evident că n-o să-mi fac un tatuaj pe partea dorsală. Laughing
Mă gândeam la un tatuaj în genul ăsta:

EDIT: Iată am schimbat titlul. Laughing Laughing
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Lun Oct 23, 2006 8:28 am  Raspunde cu citat (quote)

evident ca mi-am dat seama ca e la misto, am vrut sa rad putin de tine ! Dar acum serios am avut un coleg de liceu care isi tatuase pe una din fese un clovn..deci nu mai stiu de gluma cand e vorba de asa ceva. Laughing
"Simpatic" tatuajul din imagine, iti cumperi si pistol sa se asorteze?
Razz
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Mar Oct 24, 2006 8:38 pm  Raspunde cu citat (quote)

Mă gândeam la un pistol cu apă. Laughing Laughing Laughing
Costel Dumitru
membru
membru

Data inscrierii: 24/Oct/2006

MesajTrimis: Mie Oct 25, 2006 5:24 pm  Raspunde cu citat (quote)

eu in locul tau mi-as tatua o ancora Laughing , dar nu sunt un locul tau Wink . Tatuajele mi se par o porcarie Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Joi Oct 26, 2006 3:40 pm  Raspunde cu citat (quote)

Costel Dumitru a scris:
eu in locul tau mi-as tatua o ancora Laughing , dar nu sunt un locul tau Wink . Tatuajele mi se par o porcarie Wink

Da' ce-s io, taică, marinar? Laughing
lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Noi 07, 2006 4:33 pm  Raspunde cu citat (quote)

Mai nou cica s-a dat o lege cum ca tinerii sub 18 ani care vor sa-si faca tatuaj sau sa-si puna cercel in buric vor trebuie sa mearga la salonul specializat numai cu parintii, care isi vor da acordul scris.Aceste reglementari sunt prevazute intr-un ordin al ministrului sanatatii privind normele de igiena in cabinetele specializate,iar cel care face piercing trebuie sa aiba unghiile scurte si curate si sa poarte manusi de tip chirurgical.
Dragi copii daca sunteti tentati de astfel de lucruri trebuie sa va convingeti mai intai parintii Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Joi Noi 09, 2006 4:38 pm  Raspunde cu citat (quote)

lizuk22 a scris:
Mai nou cica s-a dat o lege cum ca tinerii sub 18 ani care vor sa-si faca tatuaj sau sa-si puna cercel in buric vor trebuie sa mearga la salonul specializat numai cu parintii, care isi vor da acordul scris.Aceste reglementari sunt prevazute intr-un ordin al ministrului sanatatii privind normele de igiena in cabinetele specializate,iar cel care face piercing trebuie sa aiba unghiile scurte si curate si sa poarte manusi de tip chirurgical.
Dragi copii daca sunteti tentati de astfel de lucruri trebuie sa va convingeti mai intai parintii Very Happy

Soooo? I don't give a crap! Laughing
Cornel
membru
membru

MesajTrimis: Sam Noi 11, 2006 9:31 am  Raspunde cu citat (quote)

uite ce-am gasit pentru tine, http://www.robizz.ro/tattoo/ . Nu stiu cat de profesional este salonul, dar poti incerca si apoi ne anunti si pe noi cum a fost Cool
Sus
Anathema
membru
membru

Data inscrierii: 08/Dec/2006

MesajTrimis: Dum Ian 07, 2007 1:44 pm  Raspunde cu citat (quote)

mie una imi plac foarte mult tatuajele, dar nu pot sa imi fac fiindca am niste parinti conservatori, si nu prea imi permit sa fac pe rebela cu ei
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006

MesajTrimis: Dum Ian 07, 2007 3:38 pm  Raspunde cu citat (quote)

si ce faci daca te plicitisesti de tatuajul respectiv sau daca simti ca nu te mai reprezinta?...plus ca daca vrei sa fii un om serios, nu e de bine sa ai corpul tatuat...stiu un om de afaceri care vara la plaja statea cu tricoul pe el ca sa nu il vada partenerii ca are o gagica tatuata pe umar...
eh, io daca ar fi mi-as face un tatuaj pe fund...steagul ungariei:D...si pe cealalta poponeata steagul tiganilor...nu m-as plictisi niciodata:DVery Happy
si cum e moartea de amar.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Koze
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 10/Ian/2007

MesajTrimis: Vin Ian 12, 2007 8:54 pm  Raspunde cu citat (quote)

hmm... mi-am adus aminte de cartea Papillon de Henri Charriere.. personajul principal era poreclit Papillon pentru tatuajul de pe piept, un fluture mare... iar la un moment dat cu o oglinda, un ac si cerneala, ii tatueaza unui sef de trib din zona amazoniana, un cap de tigru (alt tatuaj al personajului).. totusi sa nu incerci ca in carte Smile) mai bine te tatuezi in bucuresti.. sau si mai bine, deloc Razz ..vei regreta la un moment dat..
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

MesajTrimis: Dum Ian 14, 2007 9:40 pm  Raspunde cu citat (quote)

Oricum, am trecut peste faza aceea. Laughing Tattoos suck. Laughing
shorty3alyna
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 19/Oct/2007

MesajTrimis: Vin Oct 19, 2007 4:46 pm  Raspunde cu citat (quote)

Stie careva un salon de tatuaje in Ploiesti? Question
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Generalitati Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum