|
|
|
| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1008 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Oct 13, 2007 9:48 am |
|
|
azi se implineste un an de cand acest frumos forum a fost activat, timpul trece repede, la multi ani si la mai multi utilizatori
Cu aceasta ocazie vreau sa anunt si ca am schimbat profilul site-ul principal Prahova Online , inainte mai scriam din cand in cand articole despre turism , acum il voi transforma intr-un blog al judetului. Voi introduce acolo in limita timpului disponibil stiri si alte chestii interesante de la noi in judet .
Daca e cineva interesat sa mai scrie din cand in cand articole (nu conteaza domeniul, poate sa fie : sport , invatamant, politica, administratie publica, barfe..orice..atat timp cat e legat de judetul Prahova ) il rog sa ma contacteze . (mesaj privat sau cel mai bine mail pe totsnar [at] yahoo [punct] com .
Un alt site lansat daca tot sunt la capitolul asta este citate-celebre.com , o sa gasiti aici citate celebre , expresii celebre si proverbe .
De asemenea va invit sa-l vizitati, sa comentati articolele sau daca exista persoane pasionate si vor sa introduca continut, sa ma contacteze tot la adresa de mail scrisa putin mai sus.
Urmeaza alt site, dar despre ala nu va zic inca nimic  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
|
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 265
|
Trimis: Sam Oct 13, 2007 10:02 am |
|
|
La multi ani si la mai mare ...mult succes si cu noile situri  _________________ Am un site despre proverbe si citate celebre |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 795 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Sam Oct 13, 2007 8:13 pm |
|
|
La multi ani forumului! La multi ani pe forum noua, forumistilor si la mai multi useri!  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 327
|
Trimis: Mar Oct 16, 2007 3:35 pm |
|
|
| multi ani traiasca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|