Pagina de start a forumului Prahova Online  
 FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Cazier judiciar online Prahova

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Scoli de Soferi
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Lun Dec 04, 2006 11:44 am  Raspunde cu citat (quote)

Tocmai am avut nevoie sa-mi scot cazierul pentru scoala de soferi si ma pragateam sufleteste pentru coada vesnica si uriasa de pe Vasile Lupu .
Intamplarea a fost sa gasesc pe net , pe site-ul INSPECTORATUL DE POLIŽIE JUDEŽEAN PRAHOVA un formular pentru cerere de cazier online . Sincer nu credeam ca e pe bune, din cauza faptului ca site-ul lor nu arata prea bine si multe chestii nu merg pe acolo . Totusi am completat formular si spre surprinderea mea, astazi de dimineata am primit mail ca mi-a fost inregistrata cererea si mi-au spus si in ce zi sa ma prezint pentru ridicarea lui. Cool

Deci, dragi locuitori ai Prahovei care aveti o conexiune la internet, pentru elibererea certificatului de cazier judiciar puteti sa folositi formularul de la pagina http://ph.politiaromana.ro/cazier_online.php
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger

PeRuZzI
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 27/Sep/2007

MesajTrimis: Joi Sep 27, 2007 10:57 pm  Raspunde cu citat (quote)

eh se pare ca pagina lor nu functioneaza acum .. si eu am inceput scoala de soferi si era chiar bine daca se putea de pe net .. cazieru .. nu mai era pierdere de timp. Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Vin Sep 28, 2007 7:37 am  Raspunde cu citat (quote)

dupa ce ca era site-ul lor terminat , acum nu mai functioneaza nici singura pagina care era utila Wink . Imi pare rau PeRuZzI..se pare ca trebuie sa stai la coada aia Exclamation
PeRuZzI
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Dum Sep 30, 2007 2:12 pm  Raspunde cu citat (quote)

Stii cumva .. coada e la urgenta sau si la ce in regim normal ? Smile ptr ca nu ma grabesc .. e bun si ala in regim normal Very Happy
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Dum Sep 30, 2007 3:56 pm  Raspunde cu citat (quote)

pai cred ca coada aia mare e la regim normal..stai si la coada sa depui cererea ..stai apoi la coada si sa-l ridici..e adevarat..dar tot e coada !
Eu am scapat de coada aia mare ..pentru ca am depus cererea online...facusera si ei un lucru bun si acum... . In fine, poate re olva in cateva zile !
PeRuZzI
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Dum Sep 30, 2007 4:03 pm  Raspunde cu citat (quote)

ok .. multumesc frumos

LE: hehe .. am avut noroc .. am scapat in 5 min Very Happy .. si mi-l da in 7 zile .. regim normal
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Sam Oct 13, 2007 10:55 pm  Raspunde cu citat (quote)

se pare ca formularul pentru cazier online este pus iar in folosinta, nu mai trebuie sa stati la cozi. PeRuZzI tu chiar ca ai avut noroc...sau poate cine stie cand caye am vazut sau schimbat cateva lucruri in bine pe la politie pe acolo .
lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Lun Oct 15, 2007 9:16 pm  Raspunde cu citat (quote)

Chiar au inceput sa fie si politistii ploiesteni mai organizati..peste tot sunt afise informative, la ghisee nu se mai formeaza cozi interminabile si pana si domnii politisti sunt mai amabili.Sa speram ca o sa si dureze..si poate in curand se mai imbunatatesc si serviciile altor institutii din Ploiesti. Rolling Eyes
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Scoli de Soferi Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum