Pagina de start a forumului Prahova Online  
 FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Superafacerea lui Doroftei

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Cluburi, Discoteci si Baruri
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Oct 17, 2006 10:56 pm  Raspunde cu citat (quote)

cred ca stiti cu totii ca nu demult s-a deschis Doroftei Pub...toata lumea a dat buzna sa vada ce si cum pe acolo..inseamna ceva si renumele asta nu? Very Happy ...am fost si eu acolo o data si pot spune ca este un loc bun unde poti merge cu prietenii la un suc sau o bere Wink ...voi ce ziceti?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului

Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Oct 17, 2006 11:40 pm  Raspunde cu citat (quote)

eu n-am fost ....pentru ca nu mai luat si pe mine Razz , deci nu stiu cum e. Un lucru e sigur, cat a fost cald terasa pub-ului e plina in fiecare zi. Am inteles ca daca ai noroc poate veni si Doroftei la masa sa-ti ureze bun venit..e si asta o buna strategie de marketing Cool

Ultima modificare efectuata de catre Domnu' Sef la Lun Dec 04, 2006 6:14 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Cornel
membru
membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Mie Oct 18, 2006 10:27 am  Raspunde cu citat (quote)

preturile cum sunt? Sunt mari mari decat in restul "bufeturilor" ?
Ma mai intereseaza muzica de acolo! Ce predomina ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Mie Oct 18, 2006 6:27 pm  Raspunde cu citat (quote)

Cornel, un lucru e sigur, n-o să găsești manele. Laughing Laughing
Atmosfera e de milioane, însă. Mi-a plăcut și amenajarea, mai ales partea cu trofeele.
O bilă neagră are totuși, pentru că sunt FOARTE multe poze cu el... NUMAI cu el. Laughing
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mie Oct 18, 2006 7:06 pm  Raspunde cu citat (quote)

Omul vrea sa fie in centrul atentiei Laughing . <ironic> Pai daca nu sunt manele, atunci eu nu ma mai duc <ironic/> Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
magnum44
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 04/Dec/2006

MesajTrimis: Lun Dec 04, 2006 3:47 pm  Raspunde cu citat (quote)

un club, pub, bar sau ce vreti, unde nu se asculta manele inseamna ca este un local care se respecta Cool

rap-prezint pe viatza
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Lun Dec 04, 2006 6:12 pm  Raspunde cu citat (quote)

am fost sambata pe acolo, imi place cum arata . Muzica e buna , exista si un proiector video pe acolo , totlu e ok. Smile . Pretul sunt putin mai ridicate decat in restul barurilor, dar zic eu ca merita !

magnum zici tu ca asculti rap? Treci o fuga pe la categoria dedicata acestui subiect , muzica rap, si spune-mi ce daca ai ascultat vreodata formatiile la care fac eu referire in ultimul post Wink

ps: o singura rugaminte am la tine: sa nu mai folosesti tz, pls, lol etc. !Incercam sa folosim cat mai mult limba romana ! ms
Sus
piele
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 16/Apr/2007

MesajTrimis: Lun Apr 16, 2007 4:39 pm  Raspunde cu citat (quote)

e fain locu. tematic intr-un fel, mai ales cu trofeele si pozele de p-acolo. adevarat ca-s multe cu el, dar sa fim seriosi, daca dadeam si io cu pumnu ca el imi puneam afise prin tot Ploiestiu.

muzica e decenta, e ok. nimic special, nimic daunator. intre. preturile: pnt atmosfera de acolo sunt bune. in fond doar nu iesi in oras cu 5 lei.

sa fim sanatosi!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Elia
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 01/Oct/2007

MesajTrimis: Lun Oct 01, 2007 11:48 pm  Raspunde cu citat (quote)

am auzith k ar fi umflathe pretzurile..
nuj...
Sus
QuickSilver
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 14/Oct/2007

MesajTrimis: Dum Oct 14, 2007 11:16 pm  Raspunde cu citat (quote)

E dragut acolo.. singura problema ar fi scara aceea .... care face muuuulte victime Smile
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Cluburi, Discoteci si Baruri Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum