| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 268
|
Trimis: Mar Oct 09, 2007 4:27 pm Titlul subiectului: SIAB 2007 |
|
|
SIAB 2007 se desfasura in perioada 5-14 octombrie, vizavi de Aeroportul Otopeni, Sos. Bucuresti-Ploiesti nr 289.Editia din acest an a Salonului International Auto Bucuresti reuneste aproape 200 de expozanti, din care 35 vor fi producatori auto.
Programul de vizitare al salonului este intre orele 10:00 - 20:00, iar pretul unui bilet va fi de 15 lei. Biletele vor putea fi achizitionate de la cele aproximativ 2.500 de chioscuri ale RATB si de la locul de desfasurare a evenimentului. Copiii cu varste de pana in sapte ani vor beneficia de intrare gratuita. _________________ Am un site despre retete mancare copii si tratamente naturiste |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Mie Oct 10, 2007 10:55 am Titlul subiectului: |
|
|
De abia astept sa ajung sambata p`acolo. Pacat ca se desfasoara intr-un cort.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Oct 10, 2007 12:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu ma gandesc numai la fetele alea care se freaca de masinile alea . Mai mult iti fug ochii la ele  _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Mie Oct 10, 2007 10:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pe dracu! Cand m-oi duce acolo si mi-or curge balele langa Lancer si noul A4, crezi ca oi mai avea eu chef de fete?  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Dum Oct 14, 2007 8:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am fost acolo, am vazut ce era de vazut, am facut si poze si am plecat foarte dezamagit de cum a fost organizata toata treaba. Poate peste doi ani va fi altfel. _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
|