|
|
|
| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 265
|
Trimis: Mar Oct 09, 2007 4:27 pm |
|
|
SIAB 2007 se desfasura in perioada 5-14 octombrie, vizavi de Aeroportul Otopeni, Sos. Bucuresti-Ploiesti nr 289.Editia din acest an a Salonului International Auto Bucuresti reuneste aproape 200 de expozanti, din care 35 vor fi producatori auto.
Programul de vizitare al salonului este intre orele 10:00 - 20:00, iar pretul unui bilet va fi de 15 lei. Biletele vor putea fi achizitionate de la cele aproximativ 2.500 de chioscuri ale RATB si de la locul de desfasurare a evenimentului. Copiii cu varste de pana in sapte ani vor beneficia de intrare gratuita. _________________ Am un site despre proverbe si citate celebre |
|
|
|
 |
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 848 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Mie Oct 10, 2007 10:55 am |
|
|
De abia astept sa ajung sambata p`acolo. Pacat ca se desfasoara intr-un cort.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1049 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Oct 10, 2007 12:17 pm |
|
|
eu ma gandesc numai la fetele alea care se freaca de masinile alea . Mai mult iti fug ochii la ele  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Mie Oct 10, 2007 10:33 pm |
|
|
Pe dracu! Cand m-oi duce acolo si mi-or curge balele langa Lancer si noul A4, crezi ca oi mai avea eu chef de fete?  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Dum Oct 14, 2007 8:54 pm |
|
|
Am fost acolo, am vazut ce era de vazut, am facut si poze si am plecat foarte dezamagit de cum a fost organizata toata treaba. Poate peste doi ani va fi altfel. _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|