|
include("adrotate.php"); ?>
|
|
| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1078 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mar Sep 25, 2007 3:55 pm |
|
|
nu stiu daca sunteti la curent , s-a tot vorbit despre astea in ultimele zile. E vorba despre baietii aia care se credeau asa de interesanti si smecheri incat le-a facut placere sa omoare din bataie o pisica lipsita de aparare .
Eu unul nu sunt un mare iubitor al pisicilor, dar ce-au facut ei mi se pare total deplasat si trebuie pedepsiti mai aspru...ei au scapat decat cu o amenda de cateva milioane.
In acest sens pe site-ul pro tv se poate semna o petitie pentru infintarea politiei animalelor in Romania.
Stirea respectiva cu filmuletul nu tocmai placut cu tantalaii aia omorand pisica o sa puteti vizualiza dand clic aici si trebuie sa accesati linkul acesta pentru a semna petitia. _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
|
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 265
|
Trimis: Mar Sep 25, 2007 8:03 pm |
|
|
Acesta e doar un exemplu de tortura animalelor..dar ca de obicei nimeni nu ia nici o masura..suntem un popor de ignoranti,obisnuiti sa inchidem ochii si sa mergem mai departe ...rar se mai gasesc oameni care fac cu adevarat ceva pentru bietele animale. Sunt curioasa dc aceasta petitie va rezolva ceva. _________________ Am un site despre proverbe si citate celebre |
|
|
|
 |
juanita nou venit

Data inscrierii: 04/Oct/2007 Mesaje: 5
|
Trimis: Joi Oct 04, 2007 9:22 am |
|
|
| Buna ziua....Eu am semnat petitia si sper sa ajungem undeva cu ea......am inteles k prin tara se organizeaza deja actiuni de strangere a semnaturilor pt aceasta petitie....Tinand cont ca azi este ziua internationala a animalelor,as dori sa fac eu asta in orasul nostru......dar nu stiu dak tb sa urmez un protocol.....banuiesc k nu e nevoie doar de numele persoanelor ci si de cnp si semnatura........va rog sa ma puneti in tema kt mai repede dak se poate.....multumesc |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1078 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Oct 06, 2007 8:18 am |
|
|
nici eu nu stiu daca trebuie urmat un protocol, deci nu prea te pot ajuta. Probail tebuie stranse frumos semnaturile , cu numele si CNP-ul persoanei respective _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 936 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Mie Noi 14, 2007 12:54 am |
|
|
Sincer... pe mine unu` ma dezgusta total astfel de gesturi... sper ca atunci cand se va infiinta Ploitia Animalelor sa aud ca, chiar se intampla ceva in bine.... da` ma indoiesc... nu cred ca se va schimba ceva prea curand.... asa sunt eu mai sceptic din fire.... sau realist, dupa caz.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|