Pagina de start a forumului Prahova Online  
 FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
colectionare timbre

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Pasiuni comune
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
cristy
membru
membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Ian 05, 2007 3:26 pm  Raspunde cu citat (quote)

pentru cei care colectioneaza am o groaza de timbre vechi si nu am ce face cu ele!!astept oferte!!

Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Ian 05, 2007 3:37 pm  Raspunde cu citat (quote)

wow...intrebarea e: mai colectionaza cineva timbre? Pe vremuri se mai practicau astfel de activitati, dar in ultimul timp nu am mai auzit pe nimeni !
si vrei sa le vinzi sau le donezi? Cool

apropo...mi-am adus aminte ! cand eram mic obisnuiam sa decupez imagini din reviste si carti si le colectionam ! Cred ca eram nebun Laughing
cristy
membru
membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Ian 05, 2007 7:05 pm  Raspunde cu citat (quote)

eu am multe rau!!eu as vrea sa le vand ca am auzit ca poti lua bani frumosi pe ele,si am din alea vechi!!!!daca nu se poate le dau asa!! Smile
Tudor
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 06/Ian/2007

MesajTrimis: Sam Ian 06, 2007 12:59 am  Raspunde cu citat (quote)

Eu abia am descoperit o colectie destul de diversa de timbre si as vrea sa fac schimb (am cateva dubluri foarte interesante).

Vreau sa aflu mai multe despre acest hobby si daca cineva are timbre si nu are ce face cu ele, v-as ruga sa mi le dati mie. Nu am de gand sa le vand sau asa ceva si cred ca e mai bine sa fie puse la pastrare decat sa se piarda. Multumesc anticipat! Smile
juanita
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 04/Oct/2007

MesajTrimis: Joi Oct 04, 2007 9:54 am  Raspunde cu citat (quote)

Si eu am o groaza,colectionate de tata.....din nefericire majoritatea sunt deja stampilate....si eu as fi interesata de schimburi....de cumparat nu se pune pb.....ink nu dispun de sume necesare,,,,,,mai incolo poate...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Pasiuni comune Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum