| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1049 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Sep 21, 2007 10:51 am |
|
|
imi dati voie sa spun ca urmatoare situatie e incredibila ? Stirea este urmatoarea : intr-un sat din Arad, Cuied mai exact - singura sursa de apa a localnicilor este apa de ploaie . Ei beau apa de ploaie, gatesc cu apa de ploaie si daca le mai ramane in plus, se spala cu apa de ploaie . Atat timp cat ploua oamenii au ce bea..Doamne fereste de seceta !
Din cauza pozitiei satului se pare ca acesta nu are panza freatica, nu stiu exact, dar era posibil sa se faca o legatura cu satul vecin de la 3 km..si sa vina apa de acolo..prin ce sistem, iar nu stiu pentru ca nu ma pricep . Totul costa imensa suna de 60 000 de euro pe care nimeni nu e dispun s-o plateasca. Cand spun nimeni ma refer la consiliul judetean , primaria sau cine trebuia sa raspunda de satul respectiv.
Stiam ca se petrec multe in Romania, dar nu credeam ca mai exista asa ceva !
Mai puteti sa cititi in jurnalul _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 336
|
Trimis: Vin Sep 21, 2007 11:16 am |
|
|
hai mai..doar e romania..tara tuturor posibilitatilor...si oare cat costa o limuzina a edililor din guvern?hmm..poate doar 40.000 de euro...deci pt un nene sa se fatzaie de colo colo sunt bani,dar pentru un sat intreg se da din umeri...chestia e ca,eu am impresia ca suntem in Uniune doar cu numele..cel putin deocamdata,ca poate ne dau aia afara  |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 847 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Lun Sep 24, 2007 1:21 pm |
|
|
Mai in gluma, mai in serios, singura solutie care mi-a veit in cap in acest moment este o scrisoare catre Gigi Becali. Doar a cheltuit o gramada de banii cand a construit casele alea acu vreo 2-3 ani. Din moment ce edilii locali nu se ocupa......  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
sinel moderator

|
Trimis: Lun Sep 24, 2007 1:27 pm |
|
|
daca o sa mai continuam cu Gigi Becalli s-ar putea ca Dansul chiar sa se creada vre-un arhanghel..si destul de ingrijorator ca ne gandim sa cerem bani de la un singur om cand avem bani la buget=guvern(eu am ce am cu administratia noastra " europeana" )... |
|
|
|
 |
Niraen rilăuded nou venit

Data inscrierii: 26/Sep/2007 Mesaje: 27
|
Trimis: Mie Sep 26, 2007 12:20 am |
|
|
Offtopic: Moderator și n-ai citit regulamentul? Parcă erau interzise "tz, sh"-urile. Nț nț nț...
Ontopic: Trăim în România și asta ne ocupă tot timpul. |
|
|
|
 |
sinel moderator

|
Trimis: Mie Sep 26, 2007 12:09 pm |
|
|
imi cer scuze celor care i-am enervat cu tz,sh,si alte chestii din-astea..obicei prost..dar spre linistea lui Niraen rilăuded
..promit solemn ca nu se va mai intampla.
chestia cu "Ontopic: Trăim în România și asta ne ocupă tot timpul." nu prea mai e ontopic pentru ca mircea badea o foloseste cam de mult timp si a cam devenit automatism pentru orice problema |
|
|
|
 |

|
Trimis: Joi Sep 27, 2007 1:28 am |
|
|
Automatism perfect aplicabil unei constante. _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
sinel moderator

|
Trimis: Joi Sep 27, 2007 9:24 am |
|
|
| Bine si in loc sa se ia o atitudine(nu ca ar putea omul de rand sa faca ceva) totul se reduce la o constanta careia ii e atasata un automatism..dar in tarisoara noastra minunata e bineunoscut "spiritul de turma"..oricum nimeni nu se va ocupa de cazuri izolate precum satul acela fara apa,ci doar de chestiuni morfolite bine prin mass-media,astfel incat rezolvarea unei asa "ptobleme" sa dea bine in ochii hipnotizati ai alegatorilor.. |
|
|
|
 |

|
Trimis: Joi Sep 27, 2007 9:30 am |
|
|
Spune-mi tu mie când s-a luat ultima oară atitudine într-o pricină serioasă. Spiritul de turmă există și va exista întotdeauna pentru că, paradoxal, "unde-s mulți puterea crește". Right...
Și nu cred că un caz atât de grav poate fi categorisit ca și "izolat". Mass-media își face datoria, trebuie și ei să mânânce o pâine, nu?
În fine, când găsești pe cineva care chiar va dori să ajute ceva în România, să mă anunț. Până atunci, eu mâine seară plec în Italia. Ultimul stinge lumina. _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
sinel moderator

|
Trimis: Joi Sep 27, 2007 9:43 am |
|
|
| ma nu-mi vine ceva in minte..dar poate e nevoie de o dezastru natural,cum au fost inundatiile ca sa mai impresioneze pe cineva...si hmmm poate nici atunci..ideea e ca in ziua de azi s-a ajuns fiecare pentru el..si cine poate sa supravietuiasca asa foarte bine cine nu..problema lui..intr-un cardu hiperbolizat se va ajunge iar la Sodoma si Gomora,desi e cam exagerat si nu cred ca e cazul..in fine..Totusi neregulile d genul satului fara apa se intapmla intr-o perioada in care Romania este stat membru al U.E..si cica uniunea ar avea niste standarde.. |
|
|
|
 |

|
Trimis: Joi Sep 27, 2007 9:51 am |
|
|
Standarde pe care noi nu suntem obligați și nici n-avem - să spunem - "tragerea de inimă" s-o facem. _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Mie Oct 10, 2007 10:39 pm |
|
|
| sinel a scris: | ..si destul de ingrijorator ca ne gandim sa cerem bani de la un singur om cand avem bani la buget=guvern(eu am ce am cu administratia noastra " europeana" )... |
Nu esti singuru`. Oare cand o sa ne vina si noua mintea la cap si sa facem ceva... aici la noi in tara asta? De exemplu, sa nu mai votam astfel de oameni, inclusiv nea Jiji.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
sinel moderator

|
Trimis: Vin Oct 12, 2007 10:00 am |
|
|
nu vreau sa ma gandesc la varianta in care nea jiji ar iesi presedinte..brrr..too scary!  |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Sam Oct 13, 2007 8:22 pm |
|
|
Sa fim seriosi... asta n-o sa se intample nici-odata... sper din tot sufletu`.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1049 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Oct 13, 2007 10:53 pm |
|
|
daca se intampla asta cu siguranta emigrez si eu care sunt hotarat sa raman in tara pe baricade  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
|