|
include("adrotate.php"); ?>
|
|
| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 268
|
Trimis: Joi Mar 29, 2007 7:03 pm |
|
|
Primul post de televiziune romanesc care va emite exclusiv via internet va fi lansat la 15 aprilie, cu o investitie de 150.000 de euro.
Succesul site-urilor de tip „youtube”, cu filmulete postate de utilizatori, a fost unul dintre motivele lansarii acestui proiect. „In prezent, divertismentul on-line este pe val”, isi explica Sergiu Mihalcea,dezvoltatorul proiectului decizia de a dezvolta un post de televiziune exclusiv on-line.
sursa:
www.evz.ro _________________ Am un site despre proverbe si citate celebre |
|
|
|
 |
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1144 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mar Apr 03, 2007 9:30 pm |
|
|
daca stau bine sa ma gandesc nu este o investitie foarte mare, cred ca o sa fie un proiect de succes. _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1100 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Mie Apr 04, 2007 1:33 pm |
|
|
Da` eu sunt curios sa vad cine o sa stea sa urmareasaca toate programele lor, cand sunt atatea alternative pe internet.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Click aci ma omule... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.
Posed blog... click!
Ultima modificare efectuata de catre niledA la Joi Apr 05, 2007 3:21 pm, modificat de 1 data in total |
|
|
|
 |
deea nou venit

Data inscrierii: 26/Mar/2007 Mesaje: 5
|
Trimis: Joi Apr 05, 2007 6:56 am |
|
|
| pai eu cred ca popularitatea o sa fie in functie de publicitatea care si-o face si in functie programele pe care o sa le transmita. In plus ai nevoie de o buna conexiune la internet pentru a vizualiza in conditii bune programele ! |
|
|
|
 |
Niraen rilăuded nou venit

Data inscrierii: 26/Sep/2007 Mesaje: 27
|
Trimis: Mie Sep 26, 2007 12:38 am |
|
|
Până n-or face HustlerTV Online nu mă sinchisesc. _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|