Pagina de start a forumului Prahova Online  
 FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Uniforme scolare pentru liceeni
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3  Urmatoare

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Educatie si Invatamant
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
mihaelag
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 05/Sep/2007

MesajTrimis: Mar Sep 25, 2007 2:12 pm  Raspunde cu citat (quote)

apropo...dascalii aia geniali....5%?scuze cred ca am exagerat...2%?s-au dus mai....nu mai sunt!iau pe buna dreptate note mici la examenul anual...da!am vazut fraze scrise de profesori tineri!vai si amar de tara asta!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Sep 25, 2007 2:15 pm  Raspunde cu citat (quote)

ai mare dreptate, cand ma gandesc ca si eu puteam sa ajung profesor de fizica daca faceam un curs de pedagogie Laughing Vai de clasele la care predam eu !
mihaelag
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 05/Sep/2007

MesajTrimis: Mar Sep 25, 2007 2:24 pm  Raspunde cu citat (quote)

probabil!cei delegati de Minister sa-ti testeze cunostintele ar putea spune "vai....".pe mine m-au surprins greselile gramaticale ale profesorilor!
Sus
lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Sep 25, 2007 8:20 pm  Raspunde cu citat (quote)

Anul acesta,ca la inceputul fiecarui an scolar a inceput febra uniformelor..mai nou la Liceul de prestigiu in Ploiesti Al.I .Cuza uniforma este formata din blugi ,camasa alba ,cravata rosie,si niste bretele rosii atarnate peste blugi...ideea de uniforma a venit de la tinuta purtata de elevii unei scolii din telenovela de renume Rebelde...ca ce puteau si elevii nostrii sa preia pe langa apucaturile si fitele de 2 lei..si mai zicem ca se duce pe apa sambetei invatamantul romanesc Rolling Eyes
sinel
moderator
moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007

MesajTrimis: Mar Sep 25, 2007 8:53 pm  Raspunde cu citat (quote)

ideea cu uniformele inspirate din telenovele a facut furori si in caragiale..pe timpul cand eram eu cls a 10(adik acum 3 anisori)..fetele de la mine din clasa s-au dus la director cu porpunerea "bomba" Sad ..ce bine ca nu le-a luat directorul in seama..in schimb a adoptat ceva horror(o combinatie de gri in carouri cu sacou rosu caramiziu si camasa alba)...oricum ideea cu uniformele nu ar fi asa de rea daca s-ar adopta niste culori de Doamne ajuta..desi nu cred k o uniforma ar arata ca lumea indiferent de croiala sau culoare..tot uniforma ramane!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Niraen rilăuded
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 26/Sep/2007

MesajTrimis: Mie Sep 26, 2007 12:16 am  Raspunde cu citat (quote)

Nu-s fraților inspirate din telenovele, ci pur și simplu neșansa a făcut să se potrivească cu alea. Și, m-am gândit eu mai bine, ideea de uniformă e bună.

1. Ești elev, te duci la școală, nu la distracție să te îmbraci în blugi, teniși și tricou.
2. Costumul e foarte fain și denotă seriozitate.
3. Dacă vrei să porți mai sus denumitele, le poți îmbrăca după ore, în timpul liber. Școala-i școală, distracția-i distracție.
Sus
sinel
moderator
moderator

MesajTrimis: Mie Sep 26, 2007 11:57 am  Raspunde cu citat (quote)

desi daca imbini utilul cu placutul rezulta mai multa performantza Laughing (ma rog cine se mai gandeste si la asta)..dar sunt de acord cu Niraen rilăuded..pana la urma scoala-scoala..dar uneori uniforma se duce si la extrem(vezi cazul liceului economic)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Mie Sep 26, 2007 3:43 pm  Raspunde cu citat (quote)

cum suna: sunt de acord cu niraen rilăuded Laughing . Deci ideea cu uniformele este foarte buna, sa fie cele mai urate...doar nu le port eu Laughing
Niraen rilăuded
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Joi Sep 27, 2007 1:42 am  Raspunde cu citat (quote)

sinel a scris:
desi daca imbini utilul cu placutul rezulta mai multa performantza Laughing (ma rog cine se mai gandeste si la asta)..dar sunt de acord cu Niraen rilăuded..pana la urma scoala-scoala..dar uneori uniforma se duce si la extrem(vezi cazul liceului economic)

Culmea, că alea din Economic sunt cele mai faine: costum bleumarin.
LucianV
visatorul cel naiv
visatorul cel naiv

Data inscrierii: 06/Dec/2006

MesajTrimis: Joi Sep 27, 2007 7:22 am  Raspunde cu citat (quote)

Am scris și eu despre uniformele școlare: http://lucianv.wordpress.com/2007/09/19/un-semn-ca-ne-indreptam-spre-prostie/
si cum e moartea de amar.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
sinel
moderator
moderator

MesajTrimis: Joi Sep 27, 2007 9:04 am  Raspunde cu citat (quote)

ok..daca tie banalul costum bleumarin ti se par cel mai tare..ok,no comment!
Sus
Niraen rilăuded
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Joi Sep 27, 2007 9:08 am  Raspunde cu citat (quote)

sinel a scris:
ok..daca tie banalul costum bleumarin ti se par cel mai tare..ok,no comment!

Din cadrul uniformelor. Le preferi pe cele din Lazăr Edeleanu - cămăși portocalii și sacou negru? Sau poate cele din Caragiale - sacouri vișinii. Come on...
sinel
moderator
moderator

MesajTrimis: Joi Sep 27, 2007 9:20 am  Raspunde cu citat (quote)

Daca as zice ca imi plac cele de la Caragiale as fi subiectiv..adevarul e ca nu-mi place nici una.
Sus
Niraen rilăuded
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Joi Sep 27, 2007 9:26 am  Raspunde cu citat (quote)

sinel a scris:
Daca as zice ca imi plac cele de la Caragiale as fi subiectiv..adevarul e ca nu-mi place nici una.

Offtopic: Ești din Caragiale?

Ontopic: Păcat că-i așa multă lume rezervată în ceea ce privește uniformele...
sinel
moderator
moderator

MesajTrimis: Joi Sep 27, 2007 9:28 am  Raspunde cu citat (quote)

am terminat anul asta in caragiale..acum sunt anul 1.uniformele sunt boring..de aia toata lumea e contra
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Educatie si Invatamant Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3  Urmatoare
Pagina 2 din 3

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum