Pagina de start a forumului Prahova Online  
 FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Ce o sa lucrati dupa ce terminati facultatea?

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Educatie si Invatamant
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Noi 14, 2006 12:44 pm  Raspunde cu citat (quote)

Intrebarea este : Credeti ca dupa ce va terminati studiile o sa va gasiti de lucru in domeniul vostru ? Din pacate multi fac ASE-ul si ajung vanzatori, sau agenti de vanzari . Si in inginerie e greu de gasit, dar daca esti bun in ceea ce faci o sa gasesti pana la urma ! Problema este ca cei mai multi angajatori cer absolventiile de studii superioare sa aiba si experienta, chiar daca sunt abia iesiti de pe bancile facultatiilor.
eu unul stiu aproape sigur ca nu o sa lucrez in domeniu, adica nu o sa practic niciodata "meseria de inginer electronist" . In viata nu se stie niciodata, dar eu am alte planuri Cool ...si nu...nu ma duc in Spania Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger

basslayer
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 13/Dec/2006

MesajTrimis: Joi Dec 14, 2006 11:51 am  Raspunde cu citat (quote)

Crezi ca ti-a ramas ceva intre urechi din ce ai studiat la scoala? Iti doresc bafta in cariera pe care vrei s-o urmezi, dar sa stii ca lumea-i plina de asa-zisi programatori care fac site-uri in flash si administratori de retea de scara (a blocului), asa ca gandeste-te bine la ce ai invatat in scoala, ce stii deja sa faci si ce iti place sa faci. Sa stii ca din toti anii de facultate nu te alegi decat cu o metoda exersata de invatare si cu stiinta de a cauta in STAS-uri, tabele si manuale de utilizare, si asta daca nu te-ai plimbat degeaba pana la UPG de cateva ori pe saptamana! Twisted Evil
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Joi Dec 14, 2006 2:58 pm  Raspunde cu citat (quote)

de fapt sunt sigur ca nu mi-a ramas aproape nimic de la facultate si m-ai cam ghicit in ceea ce priveste partea cu plimbatu' la facultate de cateva ori pe saptamana ! Totusi am speranta ca o sa-mi mearga afacerea pe care am inceput-o sau poate castig saptamana asta la loto Wink . Eu exact asta am vrut sa subliniez, multi termina o facultate ca o sa lucreze mai apoi ca agent comercial. De asemenea e adevarat ca cei cu adevarati buni si silitori, au un loc munca asigurat...acum depinde si despre ce facultate e vorba Exclamation
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Sam Dec 16, 2006 12:23 pm  Raspunde cu citat (quote)

Cel mai frumos lucru e sa lasi lucrurile "sa curga". Dupa parerea mea, e prea bine sa vezi ce oportunitati iti ofera viata, si apoi sa e decizi ce vei face. Very Happy
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Niraen
Arhanghelul Berii
Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006

MesajTrimis: Sam Dec 16, 2006 7:31 pm  Raspunde cu citat (quote)

niledA a scris:
Cel mai frumos lucru e sa lasi lucrurile "sa curga". Dupa parerea mea, e prea bine sa vezi ce oportunitati iti ofera viata, si apoi sa e decizi ce vei face. Very Happy

Pare-mi-se că-ți place să stai cu morcovu'. Laughing
basslayer
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 13/Dec/2006

MesajTrimis: Dum Dec 17, 2006 3:41 am  Raspunde cu citat (quote)

Hai sa-ti dau exemplu concret... Cunosc pe cineva care era la cibernetica, era bun, dar nu prea silitor. A tras matza de coada fro cativa ani prin Buc, timp in care si-a imbogatit bagajul pentru programare, si acum are firma lui, fro 2 contracte cu oameni de afara, intr-un cuvant e om de 800-1000 EUR pe luna...minim. Si mai trage dupa el si pe altii...adica ii invata...si cu succes! Ce zici de asta, Dom' Sef?
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Dum Dec 17, 2006 10:28 am  Raspunde cu citat (quote)

felicitari pentru cunostinta ta ! Eu mai am un an de facultate in afara de asta, mi-am deschis firma si castig binisor. Mai trag si eu pisica de coada pe la facultate pana cand o termin si apoi mai vedem noi...poate cine stie poate ajung si eu un om de 800 de euro pe luna minim. Wink . De fapt nu inteleg ce ai vrut sa subliniezi ! Ca ala o freca pe la facultatate , dar invata acasa programare? Foarte bine, exact lucru asta il fac si eu....o frec pe la facultate, merg inainte cu firma si cand termin faculaltatea, am deja 3 ani experienta in domeniu Wink
Sus
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Lun Dec 18, 2006 6:40 pm  Raspunde cu citat (quote)

Niraen a scris:
niledA a scris:

Pare-mi-se că-ți place să stai cu morcovu'. Laughing

Unde ma? Very Happy
manu fb
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 16/Sep/2007

MesajTrimis: Sam Sep 22, 2007 1:47 am  Raspunde cu citat (quote)

experienta este pentru cei harnicuti, care au inceput din timp munca, si-n pararel mai fac si o facultate pe langa, ca dupa aceea sa fie proaspeti absolventi si cu experienta la "ghiozdan" Laughing bravo lor Razz
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mihaelag
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 05/Sep/2007

MesajTrimis: Mar Sep 25, 2007 2:01 pm  Raspunde cu citat (quote)

este bine sa fi deja prins la un job cand termini faculatea...intradevar experienta conteaza!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Sep 25, 2007 8:30 pm  Raspunde cu citat (quote)

aveti dreptate cu experienta..putine firme mai acorda acum sanse unor absolventi fara experienta,de obicei ei cauta ca pretendentii sa le aiba pe ambele,iar experienta sa fie cat mai vasta..nimeni nu doreste sa piarda timp invatand pe cineva tainele meseriei Rolling Eyes
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Educatie si Invatamant Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum