Pagina de start a forumului Prahova Online

FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
petitia campaniei "stop torturarii animalelor"

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Animale
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Sep 25, 2007 3:55 pm  Raspunde cu citat (quote)

nu stiu daca sunteti la curent , s-a tot vorbit despre astea in ultimele zile. E vorba despre baietii aia care se credeau asa de interesanti si smecheri incat le-a facut placere sa omoare din bataie o pisica lipsita de aparare .
Eu unul nu sunt un mare iubitor al pisicilor, dar ce-au facut ei mi se pare total deplasat si trebuie pedepsiti mai aspru...ei au scapat decat cu o amenda de cateva milioane.
In acest sens pe site-ul pro tv se poate semna o petitie pentru infintarea politiei animalelor in Romania.
Stirea respectiva cu filmuletul nu tocmai placut cu tantalaii aia omorand pisica o sa puteti vizualiza dand clic aici si trebuie sa accesati linkul acesta pentru a semna petitia.

lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Mar Sep 25, 2007 8:03 pm  Raspunde cu citat (quote)

Acesta e doar un exemplu de tortura animalelor..dar ca de obicei nimeni nu ia nici o masura..suntem un popor de ignoranti,obisnuiti sa inchidem ochii si sa mergem mai departe ...rar se mai gasesc oameni care fac cu adevarat ceva pentru bietele animale. Sad Sunt curioasa dc aceasta petitie va rezolva ceva.
juanita
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 04/Oct/2007

MesajTrimis: Joi Oct 04, 2007 9:22 am  Raspunde cu citat (quote)

Buna ziua....Eu am semnat petitia si sper sa ajungem undeva cu ea......am inteles k prin tara se organizeaza deja actiuni de strangere a semnaturilor pt aceasta petitie....Tinand cont ca azi este ziua internationala a animalelor,as dori sa fac eu asta in orasul nostru......dar nu stiu dak tb sa urmez un protocol.....banuiesc k nu e nevoie doar de numele persoanelor ci si de cnp si semnatura........va rog sa ma puneti in tema kt mai repede dak se poate.....multumesc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Sam Oct 06, 2007 8:18 am  Raspunde cu citat (quote)

nici eu nu stiu daca trebuie urmat un protocol, deci nu prea te pot ajuta. Probail tebuie stranse frumos semnaturile , cu numele si CNP-ul persoanei respective
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Mie Noi 14, 2007 12:54 am  Raspunde cu citat (quote)

Sincer... pe mine unu` ma dezgusta total astfel de gesturi... sper ca atunci cand se va infiinta Ploitia Animalelor sa aud ca, chiar se intampla ceva in bine.... da` ma indoiesc... nu cred ca se va schimba ceva prea curand.... asa sunt eu mai sceptic din fire.... sau realist, dupa caz. Sad

Hai cu un click aci... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Animale Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum