| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1008 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Aug 23, 2007 11:40 pm |
|
|
ai vreun caine sau vreo pisica pe acasa ? atunci ar fi interesant sa aflam cum se numeste
Mie unul nu-mi plac pisicile, deci nu ma bag la nume de pisici, dar uitati aici niste nume pentru caini excelente : Bilă , Băsescu, Câine, Săndel, Azorică
Daca stiti alte nume mai inspirate...dar s anu va vad cu Rex, Brenda..sau Lolita  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
|
|
 |
irina nou venit

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 17
|
Trimis: Sam Aug 25, 2007 12:00 pm |
|
|
Hai, salut!
Eu sunt crescator de husky, iar la capitolul nume detin asa Tziky, Oky Doky, mai folosesc Tzandarica si am si un Relu care este alintatura de la Flocarelu ( ca s-a facut ditamai namila si ii stricam imaginea) |
|
|
|
 |
alina0485 nou venit

Data inscrierii: 18/Sep/2007 Mesaje: 3 Locatie: ploiesti
|
Trimis: Mar Sep 18, 2007 4:13 pm |
|
|
eu am un border collie pe nume MIRINDA! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mar Sep 18, 2007 5:48 pm |
|
|
sa-ti traiasca..poate vedem si o poza cu ea  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
mihaelag nou venit

Data inscrierii: 05/Sep/2007 Mesaje: 37
|
Trimis: Mar Sep 25, 2007 3:26 pm |
|
|
| printzisor,basescu,mos cioflete,iepuras(e pisica)berlusconi a disparut din nefericire(era un motanel simpatic),zuza,bubulina....pisici si catei...numai traznai fac! |
|
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 328
|
Trimis: Mar Sep 25, 2007 4:01 pm |
|
|
| eu am un catel..si tot gandindu-ma ce nume sa-i dau..ca nu ma puteam hotari..un timp l-am strigat "provizoriu" Cutzi...si asa i-a ramas numele ca nu mai raspundea la alt nume,la care m-am decis ulterior.. |
|
|
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 265
|
Trimis: Mar Sep 25, 2007 7:52 pm |
|
|
Pe catelusa mea o cheama Teri si pe motani:Orange si Floriul .Din seria pisoi am mai avut si un Stafida si un Piciu..si un mic pisoi dragut Samo..pe care din pacate l-am pierdut ..era sa uit de broasca testoasa pe care o cheama Irina.  _________________ Am un site despre proverbe si citate celebre |
|
|
|
 |
razvanell nou venit

Data inscrierii: 16/Sep/2007 Mesaje: 21 Locatie: Ploiesti Vest
|
Trimis: Mie Sep 26, 2007 10:35 am |
|
|
eu am o catelusha pe nume jessie  |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Mie Sep 26, 2007 3:16 pm |
|
|
numai nume dastea straine....dar azorel ce are? sau bilă Glumeam..sa-ti traiasca catelusa si baga si o poza sa vedem ce moaca are ! _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
o gagica nou venit

Data inscrierii: 30/Apr/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Mie Apr 30, 2008 12:59 pm |
|
|
Hello lume!!!!!!...va rog sa-mi sugerati si mie un nume potrivit pt un ciobanesc mioritic pe care l-am luat ieri....nu stiu ce nume sa-i pun...deocamdata are un nume provizoriu acela de bubu ..ma gandeam la jaspo, alberic dar nush mi se par cam nepotrivite..sunt in pana de idei ..Helppppppp meeeee!!!  |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 795 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Vin Mai 02, 2008 11:44 am |
|
|
Ai putea sa-i spui " Cutu ".  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
|