Pagina de start a forumului Prahova Online

FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Coca-Cola-bautura ucigasa
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Gastronomie - Arta Gatitului
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Mie Mar 07, 2007 8:40 pm  Raspunde cu citat (quote)

dap..bausem niste rom inainte Razz Oricum, eu nu mai beau cola de acum , am vazut prea multe !

mihaelag
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 05/Sep/2007

MesajTrimis: Lun Sep 24, 2007 11:07 pm  Raspunde cu citat (quote)

pai,eu am intalnit vreo 2 care au baut cca 2 ani cola zilnic si au inceput sa paralizeze caci le-a atacat nervii....evident s-au lasat de sportul asta!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mar Sep 25, 2007 7:20 am  Raspunde cu citat (quote)

asta e destul de grav ce spui tu? mandoi erau bautori "seriosi" de cola si amandoi au paralizat? Crying or Very sad
sinel
moderator
moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007

MesajTrimis: Mar Sep 25, 2007 8:28 am  Raspunde cu citat (quote)

ce mai..lasati cola de o parte(de parca ar fi uso Crying or Very sad )..si orientati-va spre sucuri naturale,dar exclus cel de rosii Confused
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mar Sep 25, 2007 8:58 am  Raspunde cu citat (quote)

sucul de rosii de mai are? ..nu ca mi-ar placea in mod deosebit Laughing
sinel
moderator
moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007

MesajTrimis: Mar Sep 25, 2007 9:07 am  Raspunde cu citat (quote)

sucul de rosii nu are nimic..nu imi place mie..deci nu-l recomand
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
shine4you
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 09/Iun/2008

MesajTrimis: Lun Iun 09, 2008 7:42 pm  Raspunde cu citat (quote)

eu nu mai beau cola, cred ca am baut o singura data in viatza mea... nici nu voi mai bea, mai ales dupa ce am auzit toate aceste afirmatii (pe care, sincer, le stiam deja) despre aceasta bautura... indiferent ce zic cei care sunt de partea acestei bauturi, nu putem zice ca aceasta bautura e una sanatoasa, da?! adica, hai sa fim sinceri... sanatos e un fresh de portocale sau o limonada, sau orice altceva facut proaspat... si nu bauturile cu acid, dar mai ales NU coca-cola... inteleg k unora va place, dar.... am o prietena care a baut foarte mult timp coca-cola (de fapt cred ca era pepsi, dar cola si pepsi sunt cam aceleasi lucruri) si s-a ingrasat foarte mult.... concluzie: mai lasati coca-cola, ca nu e sanatoasa... toate articolele afirma acest lucru, chiar daca unele zic ca nu e totusi asa de periculos sa bei aceasta bautura... deci, mai bine va faceti in casa un fresh de portocale, o limonada sau altceva, decat sa beti coca-cola, pepsi si alte produse "inrudite", ca sa zic asa...

P.S. sincer, cea mai sanatoasa e apa, pe care eu o consum (adica, eu beau numai apa, dar se mai intampla, UNEORI- foarte rar- sa mai beau si cate un sprite, dar in cantitati foarte mici, adica un pahar maxim)

Eu va sfatuiesc, deci sa nu mai consumati acest produs, pur si simplu pentru sanatatea voastra... acum, e viata voastra si faceti ce vreti cu ea... eu doar dau un sfat ce sigur v-ar putea ajuta...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Mie Iun 11, 2008 7:47 pm  Raspunde cu citat (quote)

dom`le... scopu` pentru care a fost Coca-Cola, acu` foaaaaaarte multi ani, era unu` strict medical. Laughing Intre timp, astia au mai schimbat compozitia si... astfel s-a ajuns la ce s-a ajuns azi. Laughing

Hai cu un click aci... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Joi Iun 12, 2008 3:50 pm  Raspunde cu citat (quote)

sunt de parere ca aceasta bautura racoritoare..cola...sau pepsi , iti face rau decat o bei des si in cantitati mari . Daca ai in fiecare zi prin casa un bidon de 2l atunci nu vad ficatul tau bine
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Joi Iun 12, 2008 4:17 pm  Raspunde cu citat (quote)

Ziceai ca te-ai lasat de sporturi d`astea? Laughing

Hai cu un click aci... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy
Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Joi Iun 12, 2008 5:56 pm  Raspunde cu citat (quote)

da...am renuntat la cola pt ca am auzit ca berea este mult mai benefica...cica iti purifica organismul..mai ales richinii. De aceea e bine sa bagi cel putin 3 pe zi Razz Partea proasta este ca apare asa numita "burta de bere" .....care este destul de inestetica . O cunostinta de-a mea spunea ca nu se considera ca ai burta pana atunci cand sticla cu bere cu sta singura pe ea (atunci cand stai jos) Ceea ce vreau sa spun e ca poti folosi burta ca pe o masuta Laughing
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Vin Iun 13, 2008 12:08 am  Raspunde cu citat (quote)

Si ce daca face burta mare dom`le... tot nu am las de ea. Laughing

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Gastronomie - Arta Gatitului Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum