| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
claudya membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 116 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Ian 03, 2007 9:34 pm |
|
|
Dupa ce ne-am infruptat copios din bucatele preparate de Craciun Si Revelion,incepem sa resimtim si efectele negative ale acestor mancaruri asupra corpului nostru: si anume faptul ca ne simtim mai greoi si mai lipsiti de viata decat de obicei.....va recomand sa cititi un articol interesant despre cum sa mancam sanatos:
http://www.slabsaugras.ro/SitFiles/articol.php?id=76&idsec=1 |
|
|
|
 |
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Joi Ian 04, 2007 3:38 pm |
|
|
Sună dezgustător. Părerea mea. _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
cristy membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 110
|
Trimis: Dum Ian 07, 2007 1:13 am |
|
|
Foarte dezgustator!!nu cred ca as putea sa mananc asa ceva numai cereale si alte plante dalea!!! _________________ Nu cersi respectul altora....Respecta si vei fii respectat!!! |
|
|
|
 |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 268
|
Trimis: Dum Ian 07, 2007 11:07 pm |
|
|
Spuneti ca suna dezgustator...dar decat sa ajungem rotofei mai bine tinem regim...nu neaparat acesta ...dar e bine sa ne controlam dieta si sa incercam sa mancam mai sanatos..asta daca vrem sa traim mai mult  _________________ Am un site despre proverbe si citate celebre |
|
|
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Dum Ian 07, 2007 11:08 pm |
|
|
N-aș ține în viața mea dietă. O singură viață ai, nu-ți refuza nimic.  _________________ E pur si muove! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1123 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Ian 07, 2007 11:29 pm |
|
|
chiar daca e putin e cam offtopic...raspunsul asta s-ar potrivi aici
ontopic: sportul cred ca este solutia cea mai buna pentri kilogramele in plus Pacat ca eu sunt prea comod...dar vine acum primavara si ma duc sa alerg la Sala Sporturilor  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
mihaelag nou venit

Data inscrierii: 05/Sep/2007 Mesaje: 36
|
Trimis: Lun Sep 24, 2007 11:03 pm |
|
|
| regimul Okinawa este usor pentru cei ce nu prea sunt adeptii carnurilor....ceilalti insa nu vor accepta niciodata acest regim si il vor gasi dezgustator.eu am inceput sa exclud treptat carnea din alimentatie cam de acum 2 ani(desi am copilarit in intr-un mediu in care alimentul de baza era carnea)...acum accept doar carne de pui si peste,insa am introdus mult fructe si legume.recunosc ca nu mai sunt asa de nervoasa ca inainte,ma enervez muuult mai greu.interesant este ca cei din jur au inceput sa-mi urmeze exemplu!oricum,am de gand sa renunt treptat si la pui....acum chiar ii admir pe vegetarieni si am inteles ca numai cei ce incearca acest tip de alimentatie au cum sa ii inteleaga! |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1123 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mar Sep 25, 2007 7:19 am |
|
|
eu nu stiu daca as putea sa rezist fara carne? adica atunci cand mi-e foame incepi sa tremuri si pana nu mananc ceva consistent nu ma ridic de la masa. Imi imaginez sa am o foame de lup si sa bag o salata...parca nu merge  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
|