| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Costel Dumitru membru

Data inscrierii: 24/Oct/2006 Mesaje: 56
|
Trimis: Mar Oct 24, 2006 10:53 am Titlul subiectului: ce ai face daca ai gasi un portofofel cu 50 de milioane? |
|
|
Majoritatea romanilor ar raspunde ...." ce dracu sa fac cu ei? ii iau si ii cheltuiesc! " .
Nu asa a facut si un baiat de 14 ani, elev la o scoala generala ( am uitat numele orasului!) , care gasind un portofel in fata scarii blocului plin cu 50 mil lei vechi, a luat portofofelul si s-a duc cu el la politie .
Acum fiecare dintre noi am spune ca si noi la randul nostru am fi inapoiat portofofelul, dar daca te vezi in situatia aia altfel se pune problema .
Un lucru e sigur , daca as fi gasit eu portofelul si as fi vrut ca posesorul sa-l recupereze, nu m-as duce la politie pentru ca nu am incredere in domnii politisti . Daca in portofel ar fi fost acte, m-as duce direct la posesor acasa  |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
Cornel membru

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 74 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mar Oct 24, 2006 8:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Da, laudabil gestul pustiului, probabil a ajuns in mana un copil bine educat. Asa ceva se intampla cam rar, mai ales in Romania. |
|
| Sus |
|
 |
Niraen Arhanghelul Berii

Data inscrierii: 15/Oct/2006 Mesaje: 705 Locatie: In your mind...
|
Trimis: Mar Oct 24, 2006 8:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Deja dăm aici în alte probleme. Aici depinde de personalitatea fiecăruia. Poți să fi tu și din Congo, dacă așa ai fost învățat sau așa ți se pare ție că e corect, tot duci portofelul la autorități.
Sincer, acum, un procent măricel îl reprezintă și influențele socio-economice. Spre exemplu, uitați-vă la cei care de-abia își duc traiul de pe-o zi pe alta. Un astfel de portofel ar fi mană cerească pentru aceștia.
Să nu ne scoatem ochii, totuși folosind drept argument pozițiile sociale. Nu ține.  _________________ E pur si muove! |
|
| Sus |
|
 |
livi nou venit

Data inscrierii: 22/Oct/2006 Mesaje: 15
|
Trimis: Vin Noi 03, 2006 11:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da, e interesant!Nu stiu ce as fi facut daca era in locul acelui pusti.Dar nu m-as fi dus la politie, ci la posesorul portofelului, banuiesc ca avea si actele in el.In caz ca nu avea actele ...(putin probabil) pai cred ca pastram eu acel portofelul.  |
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Noi 04, 2006 2:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
da...pana la urma daca gasesti un portofel cu bani, dar fara acte esti parca obligat sa pastrezi banii "si sa ai grija de ei " pana o sa gasesti propietarul !  |
|
| Sus |
|
 |
|