Pagina de start a forumului Prahova Online  
 FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Se intampla in Uniunea Europeana

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Generalitati
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Vin Sep 21, 2007 10:51 am  Raspunde cu citat (quote)

imi dati voie sa spun ca urmatoare situatie e incredibila ? Stirea este urmatoarea : intr-un sat din Arad, Cuied mai exact - singura sursa de apa a localnicilor este apa de ploaie . Ei beau apa de ploaie, gatesc cu apa de ploaie si daca le mai ramane in plus, se spala cu apa de ploaie . Atat timp cat ploua oamenii au ce bea..Doamne fereste de seceta !
Din cauza pozitiei satului se pare ca acesta nu are panza freatica, nu stiu exact, dar era posibil sa se faca o legatura cu satul vecin de la 3 km..si sa vina apa de acolo..prin ce sistem, iar nu stiu pentru ca nu ma pricep . Totul costa imensa suna de 60 000 de euro pe care nimeni nu e dispun s-o plateasca. Cand spun nimeni ma refer la consiliul judetean , primaria sau cine trebuia sa raspunda de satul respectiv.
Stiam ca se petrec multe in Romania, dar nu credeam ca mai exista asa ceva !
Mai puteti sa cititi in jurnalul

sinel
moderator
moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007

MesajTrimis: Vin Sep 21, 2007 11:16 am  Raspunde cu citat (quote)

hai mai..doar e romania..tara tuturor posibilitatilor...si oare cat costa o limuzina a edililor din guvern?hmm..poate doar 40.000 de euro...deci pt un nene sa se fatzaie de colo colo sunt bani,dar pentru un sat intreg se da din umeri...chestia e ca,eu am impresia ca suntem in Uniune doar cu numele..cel putin deocamdata,ca poate ne dau aia afara Embarassed
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Lun Sep 24, 2007 1:21 pm  Raspunde cu citat (quote)

Mai in gluma, mai in serios, singura solutie care mi-a veit in cap in acest moment este o scrisoare catre Gigi Becali. Doar a cheltuit o gramada de banii cand a construit casele alea acu vreo 2-3 ani. Din moment ce edilii locali nu se ocupa...... Sad

Hai cu un click aci... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
sinel
moderator
moderator

MesajTrimis: Lun Sep 24, 2007 1:27 pm  Raspunde cu citat (quote)

daca o sa mai continuam cu Gigi Becalli s-ar putea ca Dansul chiar sa se creada vre-un arhanghel..si destul de ingrijorator ca ne gandim sa cerem bani de la un singur om cand avem bani la buget=guvern(eu am ce am cu administratia noastra " europeana" Mad )...
Sus
Niraen rilăuded
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 26/Sep/2007

MesajTrimis: Mie Sep 26, 2007 12:20 am  Raspunde cu citat (quote)

Offtopic: Moderator și n-ai citit regulamentul? Parcă erau interzise "tz, sh"-urile. Nț nț nț...

Ontopic: Trăim în România și asta ne ocupă tot timpul.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
sinel
moderator
moderator

MesajTrimis: Mie Sep 26, 2007 12:09 pm  Raspunde cu citat (quote)

imi cer scuze celor care i-am enervat cu tz,sh,si alte chestii din-astea..obicei prost..dar spre linistea lui Niraen rilăuded
..promit solemn ca nu se va mai intampla.
chestia cu "Ontopic: Trăim în România și asta ne ocupă tot timpul." nu prea mai e ontopic pentru ca mircea badea o foloseste cam de mult timp Laughing Laughing si a cam devenit automatism pentru orice problema
Sus
Niraen rilăuded
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Joi Sep 27, 2007 1:28 am  Raspunde cu citat (quote)

Automatism perfect aplicabil unei constante.
sinel
moderator
moderator

MesajTrimis: Joi Sep 27, 2007 9:24 am  Raspunde cu citat (quote)

Bine si in loc sa se ia o atitudine(nu ca ar putea omul de rand sa faca ceva) totul se reduce la o constanta careia ii e atasata un automatism..dar in tarisoara noastra minunata e bineunoscut "spiritul de turma"..oricum nimeni nu se va ocupa de cazuri izolate precum satul acela fara apa,ci doar de chestiuni morfolite bine prin mass-media,astfel incat rezolvarea unei asa "ptobleme" sa dea bine in ochii hipnotizati ai alegatorilor..
Sus
Niraen rilăuded
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Joi Sep 27, 2007 9:30 am  Raspunde cu citat (quote)

Spune-mi tu mie când s-a luat ultima oară atitudine într-o pricină serioasă. Spiritul de turmă există și va exista întotdeauna pentru că, paradoxal, "unde-s mulți puterea crește". Right...
Și nu cred că un caz atât de grav poate fi categorisit ca și "izolat". Mass-media își face datoria, trebuie și ei să mânânce o pâine, nu?
În fine, când găsești pe cineva care chiar va dori să ajute ceva în România, să mă anunț. Până atunci, eu mâine seară plec în Italia. Ultimul stinge lumina.
sinel
moderator
moderator

MesajTrimis: Joi Sep 27, 2007 9:43 am  Raspunde cu citat (quote)

ma nu-mi vine ceva in minte..dar poate e nevoie de o dezastru natural,cum au fost inundatiile ca sa mai impresioneze pe cineva...si hmmm poate nici atunci..ideea e ca in ziua de azi s-a ajuns fiecare pentru el..si cine poate sa supravietuiasca asa foarte bine cine nu..problema lui..intr-un cardu hiperbolizat se va ajunge iar la Sodoma si Gomora,desi e cam exagerat si nu cred ca e cazul..in fine..Totusi neregulile d genul satului fara apa se intapmla intr-o perioada in care Romania este stat membru al U.E..si cica uniunea ar avea niste standarde..
Sus
Niraen rilăuded
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Joi Sep 27, 2007 9:51 am  Raspunde cu citat (quote)

Standarde pe care noi nu suntem obligați și nici n-avem - să spunem - "tragerea de inimă" s-o facem.
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Mie Oct 10, 2007 10:39 pm  Raspunde cu citat (quote)

sinel a scris:
..si destul de ingrijorator ca ne gandim sa cerem bani de la un singur om cand avem bani la buget=guvern(eu am ce am cu administratia noastra " europeana" Mad )...

Nu esti singuru`. Oare cand o sa ne vina si noua mintea la cap si sa facem ceva... aici la noi in tara asta? De exemplu, sa nu mai votam astfel de oameni, inclusiv nea Jiji. Sad

Hai cu un click aci... hub-u` meu. Very Happy <-- Si poarta numele de Prahova. Very Happy
Sus
sinel
moderator
moderator

MesajTrimis: Vin Oct 12, 2007 10:00 am  Raspunde cu citat (quote)

nu vreau sa ma gandesc la varianta in care nea jiji ar iesi presedinte..brrr..too scary! Embarassed
Sus
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

MesajTrimis: Sam Oct 13, 2007 8:22 pm  Raspunde cu citat (quote)

Sa fim seriosi... asta n-o sa se intample nici-odata... sper din tot sufletu`. Confused

Sus
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Sam Oct 13, 2007 10:53 pm  Raspunde cu citat (quote)

daca se intampla asta cu siguranta emigrez Embarassed si eu care sunt hotarat sa raman in tara pe baricade Smile
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Generalitati Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum