|
include("adrotate.php"); ?>
|
|
| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1139 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Mai 11, 2007 7:22 am |
|
|
Eu oricum nu aveam o parere buna in general despre Bulgaria, nu stiu de ce toata lumea se batea cu pumnu' in piept ca acolo e asa frumos si conditii de cazare avantajoase etc. Ei bine zilele trecute am vazut o stire la televizor care m-a convins ca nu am de sa ma duc niciodata prin Bulgaria in vacanta: cica un nene roman destul de bogatan pleaca cu masina lui de 50000 de euro in vacanta la bulgari si se cazeaza omu' la cele mai bune conditii...la un hotel de 5 stele. Evident in parcheaza masina in parcarea pazita a hotelului fara nici o grija, numai ca, cateva ore mai tarziu, in plina zi , niste binevoitori bulgari i-au furat masina din parcare . Speriat omu' merge la receptia hotelului, apoi la politie si ghiciti ce ii spune politia ! Pai ii spune ca asfel de cazuri sunt frecvente, si in urmatoarele ore sa se astepte sa primeasca un telefon de la mafioti pentru a plati o rascumparere pentru masina...lucru care s-a si intamplat ! Mafiotii au sunat, omu' le-a platit raspumpararea de 5500 de euro si a mai ramas si fara un telefon care se afla in masina si fara alte accesorii ! Cei de la stiri zici ca s-au mai intamplat cel putin 3-4 cazuri de furt a masinii la turistii romani..toate fara rezolvare din partea politiei !
Este incredibil...tind sa cred ca acolo e mai rau decat in Romania ! _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1033 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Mar Mai 15, 2007 6:16 pm |
|
|
Da` borcanu` de castraveti cat o costa pe la ei? Daca-i "eftin neica", o sa le fac o scurta vizita.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.
Posed blog... click! |
|
|
|
 |
alina0485 nou venit

Data inscrierii: 18/Sep/2007 Mesaje: 3 Locatie: ploiesti
|
Trimis: Mar Sep 18, 2007 4:30 pm |
|
|
| Domnu' Sef a scris: | Eu oricum nu aveam o parere buna in general despre Bulgaria, nu stiu de ce toata lumea se batea cu pumnu' in piept ca acolo e asa frumos si conditii de cazare avantajoase etc. Ei bine zilele trecute am vazut o stire la televizor care m-a convins ca nu am de sa ma duc niciodata prin Bulgaria in vacanta: cica un nene roman destul de bogatan pleaca cu masina lui de 50000 de euro in vacanta la bulgari si se cazeaza omu' la cele mai bune conditii...la un hotel de 5 stele. Evident in parcheaza masina in parcarea pazita a hotelului fara nici o grija, numai ca, cateva ore mai tarziu, in plina zi , niste binevoitori bulgari i-au furat masina din parcare . Speriat omu' merge la receptia hotelului, apoi la politie si ghiciti ce ii spune politia ! Pai ii spune ca asfel de cazuri sunt frecvente, si in urmatoarele ore sa se astepte sa primeasca un telefon de la mafioti pentru a plati o rascumparere pentru masina...lucru care s-a si intamplat ! Mafiotii au sunat, omu' le-a platit raspumpararea de 5500 de euro si a mai ramas si fara un telefon care se afla in masina si fara alte accesorii ! Cei de la stiri zici ca s-au mai intamplat cel putin 3-4 cazuri de furt a masinii la turistii romani..toate fara rezolvare din partea politiei !
Este incredibil...tind sa cred ca acolo e mai rau decat in Romania ! | trezeste-te din comunism!!!tu chiar crezi tot ce se spune la tv?in romanica se"imprumuta"cel mai mult!furturile de masini din bulgaria sunt stiri prefabricate.nu mai judecati superficial. |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1139 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mar Sep 18, 2007 5:47 pm |
|
|
tot ce e posibil..se poate fabrica oricum ! eu unul nu as alege oricum Bulgaria pentru ca mi se pare o tara f. asemanatoare cu Romania din multe puncte de vedere. Deci ori am bani si merg undeva mai frumos..de exemplu in Grecia sau Italia...ori raman pe litoralul romanesc...dar asta e pur parerea mea ! _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|