| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 265
|
Trimis: Dum Mar 25, 2007 10:01 pm |
|
|
Istoricul Dan Motreanu, actualmente ministru al agriculturii, a anuntat ieri populatia ca, in preajma Pastelui, cetateanul care va dori sa-si taie si el un miel, va trebui sa ceara acordul politistului de proximitate, sub ochii caruia e musai sa se comita ritualul sacrificarii.Asta chiar ca e o decizie istorica a ministrului agriculturii, care‚ ne conduce, dupa cum se vede, la europenizarea drobului.
Ce sa mai spunem..traim intr-o lume de nebuni.Nu zic..si eu sunt de caord ca mieii sa fie sacrificati in abatoare si verificati de medicii veterinari,decat sa vad astfel e scene in spatele blocului,dar chestia cu politistul este deja foarte exagerata.  _________________ Am un site despre proverbe si citate celebre |
|
|
|
 |
|
|
 |
deea nou venit

Data inscrierii: 26/Mar/2007 Mesaje: 5
|
Trimis: Lun Mar 26, 2007 11:27 am |
|
|
eu una sunt impotrivirea sacrificarii mieilor, fie ca sacrificarea se face in fata politistului , fie ca se face la abator . Eu nu consum carne de miel  |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 795 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Mar Mar 27, 2007 7:11 pm |
|
|
Iata inca o dovada ca, la noi in tara, treaba merge ca pe roate. Sincer, nici nu ma mai mira asa ceva.
Cat despre ce ai zis tu deea, permite-mi sa nu fiu deacord cu tine. Si sa-ti spun de ce. Pt ca, la un moment dat lumea tre` sa mai manance. Doar n-om manca verdeturi toata viata. Plus ca sacrificarea mieilor nu se face din placere(in cazu` asta nici eu n-as fi deacord), se face din simplu` motiv ca, si ma repet, tre` sa mai mancam si noi.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
mihaelag nou venit

Data inscrierii: 05/Sep/2007 Mesaje: 37
|
Trimis: Mar Sep 18, 2007 1:02 am |
|
|
| niledule!vino,mama!ca abia astept sa te tai sa te mamanc!ce tu nu esti din carne?a!nu ai curaj,banuiam eu!de vegetarieni ai auzit?aia ce or manca?carne din spanac,carne din fasole,carne din varza....ca doar tre' sa mai manance si ei,nu?na!ca nu au murit ca nu mananca proteina animala de zeci de ani!orice invat are si dezvat niledule,nu mai fi sclavul papilelor gustative! |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 795 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Dum Oct 14, 2007 9:11 pm |
|
|
Mai mihaelule, cum sa-ti spun eu tie. Tu macar ai citit ce se spune in topicul asta? Sincer acum, ce-am zi eu si ce-ai inteles tu? Scrie cumva ca omul este un ierbivor? Nu, s`tem omnivori, ceea ce inseamna ca mai mancam si carne. Acum daca or exista vreo cativa rasculati care nu consuma carne, e partea a doua. Din partea mea sa fie sanatosi si sa ne lase pe noi, "sclavii papilelor gustative", in pace. _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|