Pagina de start a forumului Prahova Online  
 FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
apa trece...gunoaiele raman !

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Stiri si Massmedia
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Lun Mar 26, 2007 7:04 pm  Raspunde cu citat (quote)

Dupa inundatiile care au avut loc din cauza ploilor torentiale din ultimele zile, pe marginile raului Prahova, au ramas decat gunoaiele . Aceste gunoaie nu provin din alte parte decat de la turistii care pe timpul verii au iesit la iarba verde...la un gratar, dar le-a fost greu sa-si stranga resturile. Dar asta e..traim in Romania, deja ne-am invatat cu lucruri pentru acestea Wink

niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Mar Mar 27, 2007 7:05 pm  Raspunde cu citat (quote)

Las` ca te-a auzit cineva acolo sus si o sa ordone ca toata Romania sa fie curatata de gunoaie. Da` intrebarea mea e urmatoarea: Ce ne facem, pt ca, daca se ordona asa ceva, o sa ramanem fara juma` de Romanie? Sad

Ultima modificare efectuata niledA la Lun Oct 29, 2007 10:50 pm, modificat de 2 ori in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
mihaelag
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 05/Sep/2007

MesajTrimis: Mar Sep 18, 2007 12:54 am  Raspunde cu citat (quote)

cineva...cine?politia comunitara?....neeeee!astia chiar "felicita" pe cei ce arunca gunoaiele cu o privire si un zambet de teama.....politia rutiera pe drumurile macar europene din tara?neeee!de nu stiu cate ori m-am trezit cu resturi sau pachete de tigari,peturi,pungi,hartii in fata masinii,nu mai spun de nisip,pietre de la basculantele ce trec neacoperite....si politia?ce facea?se uita cu nostalgie....poate,poate se sparge vreun parbriz sau se isca vreo cearta ca sa arate ce tari sunt politaii!dar oricum se dau in stamba cand stau la panda pentru depasirea vitezei....ce tari sunt!tttzzzz!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
niledA
pinguinu' vesel
pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Joi Dec 13, 2007 12:56 pm  Raspunde cu citat (quote)

Si uite asa stam noi in frumoasa tara pe care o numim europeana, membra UE chiar si, nu facem absolut nimc ca sa ne fie mai bine. Doar dam si luam spagi ca sa facem pana si un lucru elementar: sa strangem niste gunoaie. Sad
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Stiri si Massmedia Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum