|
|
|
| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1008 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Sep 09, 2007 11:32 am |
|
|
Via Hot News am aflat ca 2 rommi de-ai nostri aflati prin Italia au plecat la pescuit . Nimic rau pana aici..numai ca au plecat la pescuit monede din fantana Trevi din centrul Romei si au strand vreo 800 de euro. Toata treaba s-a intamplat in mijlocul zilei sub privirile uimite ale turistilor. Evident au fost prinsi de carabinieri si retinuti.
eu nu mai am cuvinte ....
Dupa intamplarea asta primaria din Roma a decis ca banii sa fie stransi zilnic si donati... _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
|
|
 |
irina nou venit

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 17
|
Trimis: Dum Sep 09, 2007 9:20 pm |
|
|
PROTESTEZ! Asta e discriminare! cum sa le faca asa ceva!
Eu am un singur regret: Antonescu a fost total neinspirat cand i-a trimis in Rusia si chiar si asa nici n-a apucat omul sa isi termine treaba!
Nu inteleg punctul de vedere al reprezentantilor lor: pentru unul spalat si cu facultate de ce ar trebui sa suportam noi 1000 nespalati, hoti si care te injura pe strada daca nu le dai bani cand iti cer?  |
|
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 328
|
Trimis: Mar Sep 11, 2007 10:08 am |
|
|
| Nu ca asa vrea sa discriminez pe cineva,dar nu-mi place "imaginea" provotata de "suratii nostrii"...nu stiu ,ar trebui sa se faca diferenta dintre rromi si romani(k doar cam avem "obiceiuri si conceptii diferite")... |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 795 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Vin Dec 14, 2007 5:34 pm |
|
|
Ar trebui sinele... da` uita-te de cata vreme ne batem cu pumnii in piept ca sa nu se mai faca confuzia intre rromi si romani. Si totutsi.... si pe buletinu` meu sau pe la tau scrie acelasi lucru ca si pe al unei persoane de etnie rroma(aia care au asa ceva)... ROMANIA. _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|