Pagina de start a forumului Prahova Online  
 FAQ  •  Cautare  •  Membri  •  Grupuri   •  Inregistrare  •  Profil  •  Mesaje private  •  Autentificare
Oferta Cosmote 300 - de minute in retea

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Telecomunicatii
Subiectul anterior <-> Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Sep 09, 2007 11:52 am  Raspunde cu citat (quote)

Mai exista cineva care nu are cartela Cosmote? Laughing Eu unul am profitat de oferta asta cu 300 de minute lunare (dublate in prima luna a activarii) in schimbul a 5 euro si mi-am cumparat o cartela ( nu de alta dar am avut nevoie pentru niste trebuie) .
Unde vreau sa ajung cu treaba asta? Pai se pare ca are toata lumea..au cumparat cartele si astia ca se plictisesc rau de tot ! Aseara imi suna telefonul ..raspund si incepe unu' sa injure ...ca-si baga si isi scoate..apoi mi-am dat seama..avea cartela cosmote domne' Wink

lizuk22
D-na Sefa
D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006

MesajTrimis: Dum Sep 09, 2007 10:16 pm  Raspunde cu citat (quote)

e rau si cu promotiile astea..daca oamenii nu au ce face si mai au si minute din belsug se apuca sa-i deranjeze si pe altii injurandu-i,sau se gandesc ei cum sa mai pacaleasca oamenii cu vreo promotie falsa ori la Flanco sau Altex,ori la vreo firma de telefonie mobila...acesti indivizi promit premii de zeci de mii de euro in schimbul unor coduri de reincarcare..astfel oamenii creduli e duc si dau milioane pe cateva cartele,transmit codurile si raman cu buza umflata Rolling Eyes ..mai rau este ca acesti indivizi sunt destul de greu de gasit pentru ca folosesc cartele reincarcabile si de asemenea cei bagubiti isi recupereaza f greu "investitiile "facute
sinel
moderator
moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007

MesajTrimis: Mar Sep 11, 2007 10:11 am  Raspunde cu citat (quote)

Totusi e bine de stiut ca cele mai mari companii nu-si anunta niciodata "castigatorii la diferite tombole" prin telefon..si daca ar face-o probabil ar da mai multe date exacte...totusi..daca stii ca nu ai participat la niciun concurs si te suna cineva si te anuna de eventul fericit...eu zic ca nu sari in sus de fericire... Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Telecomunicatii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum