| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Dum Sep 09, 2007 11:32 am Titlul subiectului: Tiganii ne fac iar de ras prin italia |
|
|
Via Hot News am aflat ca 2 rommi de-ai nostri aflati prin Italia au plecat la pescuit . Nimic rau pana aici..numai ca au plecat la pescuit monede din fantana Trevi din centrul Romei si au strand vreo 800 de euro. Toata treaba s-a intamplat in mijlocul zilei sub privirile uimite ale turistilor. Evident au fost prinsi de carabinieri si retinuti.
eu nu mai am cuvinte ....
Dupa intamplarea asta primaria din Roma a decis ca banii sa fie stransi zilnic si donati... _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
irina nou venit

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 17
|
Trimis: Dum Sep 09, 2007 9:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
PROTESTEZ! Asta e discriminare! cum sa le faca asa ceva!
Eu am un singur regret: Antonescu a fost total neinspirat cand i-a trimis in Rusia si chiar si asa nici n-a apucat omul sa isi termine treaba!
Nu inteleg punctul de vedere al reprezentantilor lor: pentru unul spalat si cu facultate de ce ar trebui sa suportam noi 1000 nespalati, hoti si care te injura pe strada daca nu le dai bani cand iti cer?  |
|
| Sus |
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 423
|
Trimis: Mar Sep 11, 2007 10:08 am Titlul subiectului: |
|
|
| Nu ca asa vrea sa discriminez pe cineva,dar nu-mi place "imaginea" provotata de "suratii nostrii"...nu stiu ,ar trebui sa se faca diferenta dintre rromi si romani(k doar cam avem "obiceiuri si conceptii diferite")... |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Vin Dec 14, 2007 5:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ar trebui sinele... da` uita-te de cata vreme ne batem cu pumnii in piept ca sa nu se mai faca confuzia intre rromi si romani. Si totutsi.... si pe buletinu` meu sau pe la tau scrie acelasi lucru ca si pe al unei persoane de etnie rroma(aia care au asa ceva)... ROMANIA. _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog
. |
|
| Sus |
|
 |
|