| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 265
|
Trimis: Mie Aug 29, 2007 8:10 pm |
|
|
In Africa de Sud ,s-a descoperit zillele trecute un diamant de 7 mii de carate,diamant care se pare ca este cel mai mare din lume.Valoarea acestuia este estimata la peste 22 de milioane de euro.Fetelor va doriti o nestemata din aceasta?  _________________ Am un site despre proverbe si citate celebre |
|
|
|
 |
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 795 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Lun Oct 29, 2007 10:53 pm |
|
|
Tare as vrea sa vad o fata care sa poarte un astfel de diamant in Romania. In cazu` asta se pune o intrebare: Cat o sa reziste pana o sa i se taie mana? _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
SGH nou venit

Data inscrierii: 10/Mar/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: Lun Mar 10, 2008 11:47 pm |
|
|
Eu una nu...o grija prea mare:)) _________________ Tine Diete ca sa fii in forma | Curs valutar pentru principalele valute din lume |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Mar Mar 11, 2008 12:48 am |
|
|
In primu` rand, bun venit pe forum. In al doilea rand, esti rugata sa iti modifici semnatura, conform cu regulamentu` nostru de ordine interioara care spune asa: "Userii care au sub 50 de posturi` nu au voie cu link-uri in semnatura". Multumesc aniticipat!  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1008 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mar Mar 11, 2008 2:18 pm |
|
|
am rezolvat eu in caz ca va uita ! Nu-i bai..linkuri in semnatura sunt o metoda buna de optimizare, o folosesc si eu, dar pe site-urile pe care sunt activ...nu spamez . _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

|
Trimis: Mar Mar 11, 2008 4:51 pm |
|
|
Daca vedeam ca posteaza mai multe chestii ieri si nu doar doua => urma sa devina un utilizator activ, nu o avertizam.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh."
(Jay Leno) |
|
|
|
 |
|