| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
lizuk22 D-na Sefa

Data inscrierii: 14/Oct/2006 Mesaje: 265
|
Trimis: Mie Aug 29, 2007 8:00 pm |
|
|
Un catel a mostenit 12 milioane de $,in urma mortii stapanei sale care avea o avere estimata la 5 miliarde de $.De asemenea,soferul femeii,un roman a mostenit si el o avere frumusica.Eu una cred ca este o maretampenie sa lasi mostenirea verea catelului,pisicii sau gainii,cand in lume sunt atatia oameni care mor de foame  _________________ Am un site despre proverbe si citate celebre |
|
|
|
 |
|
|
 |
irina nou venit

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 17
|
Trimis: Joi Aug 30, 2007 11:00 am |
|
|
Opinia mea este ca nu e deloc o mare tampenie. Pana la urma ce treaba ai cu cei care mor de foame ( si nu discutam motivele din care se intampla acest lucru) ? Nu ti-au fost alaturi la necazuri sau la bucurii, cainele a fost langa tine! Sa crezi ca ulterior iti vor fii recunoscatori sau iti vor aprinde o lumanare, e o prostie. Si inca ceva: fiecare face ce vrea cu averea lui. Eu am mai spus-o si o repet ( multi cred ca glumesc) daca nu voi avea copii las tot ce am cainilor mei. Pana la urma si ei muncesc pentru ei si, in plus, imi sunt mereu alaturi asa cum foarte multi oameni nu stiu sa fie. Sunt singurii in care pot avea incredere pana la capat, fara sa fiu nevoita sa ma gandesc ca poate maine "mi-o trage pe la spate".
Si apoi " cu cat cunosc mai multi oameni cu atat imi iubesc mai mult cainii" nu e vorba in vant. Din pacate nu animalele sunt de vina, nu e sarit de pe fix cel care isi lasa averea unui caine, ci oamenii au facut din societate si din modul in care se pot relationa intre ei, ceea ce a ajuns azi. |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1034 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Aug 30, 2007 12:07 pm |
|
|
intrebare ! fara sa te superi pe mine
ce o sa faca cainele cu averea? la ce ii foloseste? _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
irina nou venit

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 17
|
Trimis: Joi Aug 30, 2007 7:56 pm |
|
|
pai nu ma supar eu asa usor ca jumatate sunt ardeleanca ( asta inseamna ca am rabdare multa dar cand se termina sunt iute la manie)
simplu : exista testament, cateii sunt beneficiari, lasi un tutore care ii va ingriji si un curator care va supraveghea tutorele. cainii nu traiesc mai mult decat oamenii asa ca in final tutorele si/sau curatorul va fii beneficiarul final. intre timp te asiguri ca atunci cand nu vei mai fii cainele va fii ingrijit asa cum vrei cat va mai trai.
daca te intrebi cine poate fii atat de incredere ca sa fie numit tutore sau curator, sper ca pana la momentul in care va fii nevoie va intra in vigoare si noua lege de protectie a animalelor ( la amendarea careia am contribuit si eu) si exista oricum atatea organizatii care se ocupa cu asta. |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1034 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Joi Aug 30, 2007 8:50 pm |
|
|
da, dar cand e vorba de 12 milioane de dolari? cred ca 10000 de dolari ii ajungeau cainelui sa duca un trai bunicel . cu restul de bani se puteau face ceva mai bun si eu raman la parerea asta ! _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 325
|
Trimis: Vin Aug 31, 2007 9:22 am |
|
|
pai i-a lasat averea cainelui,dar dupa ce moare cainele nu-i raman toti banii administratorului averii? Deci mi se pare k averea i-a fost lasata,indirect, celui care se ocupa de caine..  |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 828 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Mie Noi 14, 2007 1:12 am |
|
|
Cu scuzele de rigoare pentru cei ce se vor simti lezati... da` las-o dreacu de treaba!.... unde-i logica in toata treaba asta? Bun, am inteles; cainele i-a fost alaturi cand nepotii nu... ... da` vorba lu` Dom Sef: Ce dracu` poa` sa faca potaia cu banii aia? Daca baba vroia sa faca cu adevarat ceva bun cu banii aia... ii dona cuiva care avea cu adevarat nevoie de iei.... mie unu` mi se pare, pus si simplu, bataie de joc. Era de ajuns daca-i lasa prin testament potaii mancare asigurata in fiecare zi si o inmormantare asigurat, daca avea nevoia, bineinteles. Si cred ca era multumita potaia.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
|