| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1036 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Sam Iun 16, 2007 7:52 am |
|
|
am auzit eu de el, stai blanda, tu ai profesori buni fata de ce profesori si materii am eu ! _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
|
|
 |
ybag nou venit

Data inscrierii: 18/Ian/2007 Mesaje: 3
|
Trimis: Joi Iun 28, 2007 8:22 pm |
|
|
| lizuk22 a scris: | Si eu sunt studenta in anul 4 la Facultatea de Stiinte economice,specializarea:Economia comertului,turismului si serviciilor.Suna bine nu?...ce pot sa va spun...decat ca anii de facultate au trecut foarte repede...am avut si cateva restante pe care le-am luat intr-un final..ca sunt fetita desteapta. ...si acum ma gandesc cu groaza la examenul de licenta (la care nu mi-am ales nici macar tema ) |
ai dreptate; anii de fac au trecut f f repede; si eu ma gandesc la ex de licenta; dar nu sunt chiar asa de speriata;oricum mai intai trebuie sa ma inscriu si nu stiu dak pot ajunge sa fac acest lucru; se pare k trebuie sa mergem in persoana pt a ne inscrie si eu nu pot ajunge ; sper sa rezolv intr-un fel; pup lizuk
|
|
|
|
 |
cz nou venit

Data inscrierii: 11/Iul/2007 Mesaje: 1
|
Trimis: Mie Iul 11, 2007 12:28 pm |
|
|
sal
aveti vreun link cu ultimele medii de la buget de anul trecut ?
criteriul de admitere de anul trecut a fost la fel ca cel de anul asta ?
pe siteul oficial nu am gasit date referitoare la medii ... |
|
|
|
 |
Milioana nou venit

Data inscrierii: 28/Aug/2007 Mesaje: 1 Locatie: TR
|
Trimis: Mar Aug 28, 2007 9:52 pm |
|
|
Buna ziua..nu stiu daca aici ar trebui sa scriu....daca nu...imi cer scuze.
Am nevoie de o informatie, va rog. Sunt profesoara si am sustinut de curand in cadrul UPG DEFul la engleza.
Aveti idee unde/cand se posteaza notele/mediile la grade la UPG?
Imi puteti raspunde la mililigia_2006@yahoo.com |
|
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 325
|
Trimis: Vin Sep 07, 2007 1:23 pm |
|
|
stie careva cat e o bursa de merit la upg?am intrat primu si am inteles ca o sa-mi dea(cica ii pacalesc pana la prima sesiune)..  |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Vin Sep 07, 2007 3:38 pm |
|
|
hopa....avem un bursier printre noi din cate imi aduc eu aminte ( pe cand luam eu bursa ) era vreo 150 ron...sper s anu ma insel, adica as vrea sa ma insel si sa fie mai mult _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
sinel moderator

|
Trimis: Vin Sep 21, 2007 11:26 am |
|
|
mai sunt cateva zile si incepe facultatea..daca inainte de abia asteptam,acum nu mai vreau sa inceapa.k mi-e bine in vacanta .ca sa nu mai zic ca am fost ieri pana la upg si aveau unii niste fetze..cred ca era o sesiune de restante ca toti erau suparati..tare mohorata era atmosfera  |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Vin Sep 21, 2007 12:52 pm |
|
|
cred ca mai vazut pe acolo...nu e sesiune de restante..aia a trecut, acum e sesiune de reexaminari . toti sunt suparati , sunt niste cozi uriase la chitante. eu mai am nevoie de un singur examen, care trebuie sa-l iau ori duminica ori saptamana viitoare in sesiunea extraordinara . Destul de aiurea...asta e pedeapsa pentru ca nu prea m-a interesat de facultate ! _________________ anunturi vs.anunturi animale
Ultima modificare efectuata de catre Domnu' Sef la Sam Oct 06, 2007 8:19 am, modificat de 1 data in total |
|
|
|
 |
sinel moderator

|
Trimis: Vin Oct 05, 2007 9:45 am |
|
|
transmit in direct din laboratorul grafica de la facultate... ...ca o prima impresie e ok..  |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Sam Oct 06, 2007 8:21 am |
|
|
ma bucur ca iti place, eu n-am ajuns inca la cursuri saptamana asta, poate saptamana viitoare ma duc si eu sa vad ce materii frumoase am.  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
xyedy nou venit

Data inscrierii: 19/Oct/2007 Mesaje: 5 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Oct 19, 2007 11:57 pm |
|
|
Eu sunt anul I la IME la Calculatoare si tehnologia informatiei...
ce pot sa spun... aiureala rau in facultatea asta........ m-au pus colegii sefa de grupa ..adica sa umblu eu k ametita prin toata facultatea pt ei )) ata ete.... k doar umblu si pt mine.... Deocamdata imi place la facultate... {inca mai am timp de lenevit} ) {de dormit la cursuri} ehhh ce viatza....
|
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

|
Trimis: Sam Oct 20, 2007 12:11 am |
|
|
eh, bine ca ti-ai dat seama care e rolul ca tau ca sefa de grupa . Ti-ai ales o facultate frumoasa..cel putin pana cand vine sesiunea . O sa vezi tu cand dai de Paraschiv...nu o sa-ti mai placa asa de mult  _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
sinel moderator

|
Trimis: Sam Oct 20, 2007 1:48 pm |
|
|
| xyedy a scris: | Eu sunt anul I la IME la Calculatoare si tehnologia informatiei...
ce pot sa spun... aiureala rau in facultatea asta........ m-au pus colegii sefa de grupa ..adica sa umblu eu k ametita prin toata facultatea pt ei )) ata ete.... k doar umblu si pt mine.... Deocamdata imi place la facultate... {inca mai am timp de lenevit} ) {de dormit la cursuri} ehhh ce viatza....
|
esti cumva raluca de la 1813?sau esti la 1812??...si mie imi place pt inceput.. :lol:cu exceptia unui seminar....in care m-a enervat profu..in fine..e bine |
|
|
|
 |
xyedy nou venit

|
Trimis: Mie Oct 24, 2007 12:36 am |
|
|
app am dat de paraschiv ) a trebuit sa umblu dupa el pt carti ) si k raspuns pt celalalt comment dap sunt raluca de la 1813  |
|
|
|
 |
xyedy nou venit

|
Trimis: Mie Oct 24, 2007 12:43 am |
|
|
a da si am patit-o si eu la un seminar : pt k am vrut sa imi aduc un coleg ratacit am luat D de la deranjat ..... si asta era in timpul pauzei .. dar profu era el deranjat k is eu prea buna cu ceilalti cred ) vroia chiar sa nu-mi puna nici prezenta .... iach si maine am cu el analiza s... culmea eu in liceu iubeam matematica si orele de mate.. acu insa.... |
|
|
|
 |
|