Pagina de start a forumului Prahova Online Prahova Online

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Pui de husky furat si vandut in obor

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Animale
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
irina
nou venit
nou venit

Data inscrierii: 25/Aug/2007

MesajTrimis: Sam Aug 25, 2007 12:14 pm    Titlul subiectului: Pui de husky furat si vandut in obor Raspunde cu citat (quote)

Am nevoie de ajutorul vostru!
Pe 15 august unul dintre puiutii mei de husky a iesit pe sub poarta. Pana sa ajungem noi la poarta ( vreo 50 m) o tiganca l-a recoltat. Si nu l-am mai gasit. Stiu ca l-a vandut in Obor pe 18 august si cerea pe el 150 RON. As avea rugamintea sa ma ajutati sa gasesc persoana care l-a achizitionat pentru ca puiutul era in tratament la Bucuresti si e posibil ca in cateva luni sa nu mai poata merge pe picoarele din spate. Puiutul este bej-gri cu ochii caprui si arata ca in jur de 3 luni. Ofer recompensa celui care mi-l aduce si suport si costurile persoanei care l-a cumparat. Este posibil sa nu stie ca este husky. 0745-189474
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Domnu' Sef
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006

MesajTrimis: Sam Aug 25, 2007 12:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat, singura posibilitate prin care te poate ajuta forumul este aceea ca noul propietar al catelului sa citeasca acest topic .
De aceea mi-am permis sa modific si titlul mesajul tau, pentru a fi mai la subiect , sper ca ca nu te deranjeaza !
irina
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Sam Aug 25, 2007 12:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multam Domnu' Sef ! Nu ma deranjeaza si apoi nu stii ca e o vorba: " Scuze de deranj! Nici o problema ca ma aranjez la loc"
Sus
irina
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Mar Sep 04, 2007 9:07 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cu cat trece timpul sansele ca reluarea tratamentului sa mai aibe efect scad. Nu pot sa cred ca nu a sesizat nimeni puiul asta pentru ca este deosebit fata de ceilalti catei si este superdulcic. Daca aveti vreo informatie o astept cu multa nerabdare si nu veti fii implicat cu nimic in recuperarea puiului. Iar promisiunea recompensei este valabila pentru cel care imi va da informatia care va duce la gasirea puiului.
Sus
irina
nou venit
nou venit

MesajTrimis: Lun Dec 10, 2007 1:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Inca il mai cautam. Oferta de recompensa este valabila.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Prahova Online -> Animale Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum