|
|
|
| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1036 Locatie: Ploiesti
|
|
|
|
 |
|
|
 |
mihaelag nou venit

Data inscrierii: 05/Sep/2007 Mesaje: 36
|
Trimis: Lun Sep 10, 2007 3:50 pm |
|
|
| eu am calatorit mult prin tara asta...Ploiestiul nu arata rau.ar trebui luate masuri in privinta sigurantei(intradevar politia comunitara nu isi face datoria DELOC si culmea....sunt platiti din banii comunitatii si noi stam si nu facem nimic),aspectului periferiei orasului,facut sedinta cu directorii muzeelor,institutiilor de invatatamant si pusi la treaba(daca nu sunt in stare sa lase pe altii....si dat afara pana apar cei competenti),scos populatie de la 10 ani in sus si facut curat pe strazi (ca sa nu mai arunce pe jos....cine nu face act de prezenta...amenda...iata inca o sursa de banuti pentru comunitate).nu ar strica alocarea unui teren pentru o gradina botanica bine pusa la punct,fiecare bloc sa fie revopsit si amplasate ghivece cu flori la fiecare fereastra de la etaj.amenzi usturatoare pentru distrugere copaci,flori si aruncat mizerie in alte spatii decat cele amenajate...alta sursa financiara bunicica pentru comunitate.....ce ar fi sa infiintam asociatia sustinatorilor de idei pentru comunitate.... |
|
|
|
 |
sinel moderator

Data inscrierii: 25/Aug/2007 Mesaje: 325
|
Trimis: Mar Sep 11, 2007 10:14 am |
|
|
Mihaelag ideile tale sunt excelente,dar utopice as zice intr-o societate ca Romania de azi..mereu sa va gasi cineva sa incalce regulile indiferent e spiritul civic al unora...  |
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|