|
include("adrotate.php"); ?>
|
|
| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1082 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Iun 22, 2007 7:57 am |
|
|
in perioada 23 iulie - 30 august am stabilit ca o sa plecam in vacanta.
Tinta?...Litoralul romanaesc ! Statiunea? Inca nu se stie ! Unde ma cazez? aici speram sa ma ajutati si voi !
Clar este ca in Costinesti nu mai pun piciorul, chiar daca e statiunea tineretului, dupa parerea mea e cea mai infecta statiune.
anul trecut am fost in Eforie Nord, a fost destul de interesant acolo , desi ne-am intalnit cu "carnati" prin apa....dar pe astia ii gasim peste tot in Romania .
Daca aveti alte idei...voi pe unde ati ami fost si a fost misto? Ma intereseaza si un loc de cazare..poate aveti un numar de telefon ceva..... Nu vreau ceva foarte ieftin, dar nici ceva care sa ma usture prea rau... _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 942 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Lun Iun 25, 2007 3:53 pm |
|
|
Sau mai bine te duci viteza in Bulgaria. Fir-ar mama lor de slavi. Astia de ce pot sa aiba preturi mai mici si conditii mai bune?  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1082 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Iun 27, 2007 4:18 am |
|
|
sunt singurul care nu sunt atras de Bulgaria? _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 942 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Mie Iun 27, 2007 11:14 pm |
|
|
Pai esti pe cale de disparitie. Pana si un renumit post de radio de pe la noi, Info Pro pe numele sau, ofera cu fala si mandrie excursii pe insoritu` litoral bulgaresc.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|