| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Iun 22, 2007 7:57 am Titlul subiectului: oferte litoral romanesc |
|
|
in perioada 23 iulie - 30 august am stabilit ca o sa plecam in vacanta.
Tinta?...Litoralul romanaesc ! Statiunea? Inca nu se stie ! Unde ma cazez? aici speram sa ma ajutati si voi !
Clar este ca in Costinesti nu mai pun piciorul, chiar daca e statiunea tineretului, dupa parerea mea e cea mai infecta statiune.
anul trecut am fost in Eforie Nord, a fost destul de interesant acolo , desi ne-am intalnit cu "carnati" prin apa....dar pe astia ii gasim peste tot in Romania .
Daca aveti alte idei...voi pe unde ati ami fost si a fost misto? Ma intereseaza si un loc de cazare..poate aveti un numar de telefon ceva..... Nu vreau ceva foarte ieftin, dar nici ceva care sa ma usture prea rau... _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Lun Iun 25, 2007 3:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sau mai bine te duci viteza in Bulgaria. Fir-ar mama lor de slavi. Astia de ce pot sa aiba preturi mai mici si conditii mai bune?  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1157 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Iun 27, 2007 4:18 am Titlul subiectului: |
|
|
sunt singurul care nu sunt atras de Bulgaria? _________________ tot ce trebuie sa stiti despre plantele medicinale |
|
| Sus |
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 1128 Locatie: Pe ici, pe colo...
|
Trimis: Mie Iun 27, 2007 11:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai esti pe cale de disparitie. Pana si un renumit post de radio de pe la noi, Info Pro pe numele sau, ofera cu fala si mandrie excursii pe insoritu` litoral bulgaresc.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
I can haz blog |
|
| Sus |
|
 |
|