|
|
|
| Subiectul anterior <-> Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1049 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Mie Iun 27, 2007 12:47 am |
|
|
Daca tot aveam domeniu prohova-online.com , m-am gandit ca nu ar strica si un subdomeniu pe care sa bag un site cu anunturi gratuite pentru prahoveni.
Deci daca aveti ceva de anuntat, cumparat , vindeti, inchiriati..etc. va puteti publica anuntul pe noul site de anunturi gratuite _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
|
|
 |
LETHAL X nou venit

Data inscrierii: 28/Feb/2007 Mesaje: 6
|
Trimis: Joi Iul 10, 2008 5:17 pm |
|
|
| Problema e ca nu este pentru prahoveni. Este pentru cine se nimereste fapt care imi displace sincer sa fiu. |
|
|
|
 |
niledA pinguinu' vesel

Data inscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 847 Locatie: In nori... doar capu`
|
Trimis: Vin Iul 11, 2008 3:50 am |
|
|
Ai vorbit ca sa nu taci... ami nea, ideea e ca este pentru Prahoveni... daca, pe parcurs s-au bagat si aia din alte parti, problema lor. Nu i-a obligat nime`.  _________________ "You can't get mad at someone who makes you laugh." (Jay Leno)
Hai cu un click aci... hub-u` meu. <-- Si poarta numele de Prahova.  |
|
|
|
 |
Domnu' Sef Site Admin

Data inscrierii: 13/Oct/2006 Mesaje: 1049 Locatie: Ploiesti
|
Trimis: Vin Iul 11, 2008 7:56 am |
|
|
iniatil a fost proiectat stirct pentru prahoveni, dar prahovenii nu aveau destula putere de publicare a anunturilor si site-ul avea putini vizitatori...asa ca m-am hotarat sa optimizez site-ul in asa fel sa fie gasit la nivel national _________________ anunturi vs.anunturi animale |
|
|
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|